Cele 3 elemente esenţiale ale aplicaţiei pCon.box – comunicarea la cel mai înalt nivel

Revenim cu discuţiile despre elementele esenţiale ale aplicaţi pCon.box. Astăzi ne vom referi la puterea informaţiei, trăsătură definitorie pe care o puteţi folosi în avantajul vostru dacă utilizaţi pCon.box!

Cheia rezidă în comunicare!

Comunicarea eficientă este cheia în relaţiile inter-umane. Această expresie a ajuns un laitmotiv încât poate părea uşor clişeistică. Totuşi, gradul ei de utilitate este cu atât mai mare în procesul de vânzări. Până la urmă, de ce nu ne-am folosi de mijlocul cel mai puternic pentru a ne îndeplini obiectivele?!

pCon.box, comunicarea la un nou nivel

Gândiţi-vă la pCon.box ca la cel mai bun prieten al vostru atunci când ne referim atât la comunicarea externă cât şi la cea internă din procesul de vânzare. Nu e nimic mai benefic decât un canal ce vă permite să vă distribuiţi produsele şi să le prezentaţi clienţilor într-un mod interactiv, dar şi super eficient. Şi exact aceste lucruri vă sunt oferite de aplicaţia noastră de vânzări, pCon.box.

Cu pCon.box nu doar că puteţi distribui informaţiile produselor voastre despre care aţi discutat cu clienţii, dar puteţi şi să folosiţi aplicaţia ca pe un canal de comunicare atunci când intervin schimbări în lista produselor (sau în orice alte circumstanţe similare).

Funcţiile native de care beneficiază pCon.box permit îndeplinirea rolului menţionat mai sus. Vreţi să-i arătaţi clientului o configuraţie cu produsele care-i plac? Pregătiţi planul în pCon.box, faceţi o poză şi daţi-I send direct către Inbox-ul clientului. Şi mai bine decât atât, trimiteţi un fişier DWG, astfel încât clientul să poată vedea exact cum arată configuraţia în plan.

Vreţi să primiţi feedback-ul rapid în legătură cu o schimbare anume? Trimiteţi un screenshot cu produsul (produsele) printr-un program de comunicare online, precum WhatsApp.

Vreţi să-i trimiteţi clientului toate informaţiile posibile? Nu uitaţi să includeţi listele de preţuri generate automat!

Acestea fiind spuse, sunteţi pregătiţi să vă folosiţi la maximum de atuul comunicării cu pCon.box? Descărcați acum aplicaţia noastră şi bucuraţi-vă de numeroasele sale beneficii!

Sursa foto: lynda.com

Distribuirea este permisă