Cele 3 elemente esențiale ale aplicaţiei pCon.box – caracterul informaţional

pCon.box_1

Am pregătit acest articol special pentru a vă prezenta primul dintre cele 3 elemente-cheie care fac aplicaţia noastră, pCon.box, extrem de utilă. Astăzi vom discuta despre caracterul informaţional al pCon.box, urmând ca în alte 2 articole să abordăm celelalte elemente-cheie ale aplicației.

Înainte de toate, începem cu o scurtă prezentare a pCon.box.

Ce este?

pCon.box este o aplicaţie interactivă care permite folosirea datelor OFML (o denumire standardizată pentru produsele de mobilier – este acceptată şi răspândită cu precădere în Austria, Elveţia, Benelux şi Germania) în procesul de vânzare.

Prin integrarea pCon.box în procesul de vânzare nu doar că îmbunătăţiţi suportul în vânzări dar veţi putea configura rapid şi uşor, puteţi prezenta şi partaja detalii despre produse şi liste de preţuri clienţilor dvs – din mers sau de la birou.

Şi acum să trecem la subiectul pentru care am dedicat acest articol: puterea informaţională a pCon.box.

1. Caracterul informaţional al pCon.box

Cu ajutorul aplicaţiei pCon.box, aveţi toată informaţia de care aveţi nevoie la degetul mic.

Pentru a crea şi a menţine un proces de vânzări eficient, totul depinde de felul în care reuşiţi să vă prezentaţi produsele, corect? În cel mai bun scenariu, deţineţi total controlul tuturor informaţiilor în momentul vânzării. Unealta perfectă care să vă vină-n ajutor pentru ca acest lucru să se-ntâmple cât mai des este pCon.box.

Datele OFML permit ca informaţiile produselor voastre să fie disponibile instant, aspect ce vă avantajează nespus, întrucât puteţi să le oferiţi clienţilor detaliile tehnice ale acestora până la cele mai mici detalii.

Caracteristicile informaţionale ale pCon.box:

Acces rapid şi facil la cataloagele producătorilor, direct de pe tablet sau smartphone

Configurare de produse real-time, cu posibilităţi de customizare datorită datelor OFML

Generare automată a listelor de preţuri, bazate pe produsele utilizate şi configurate

Distribuirea este permisă