Încălziți-vă atmosfera de acasă cu aceste trenduri de vară!

Sunt numeroase motive pentru care să sărbătoriţi vioiciunea verii, iar designul interior al locuinţelor voastre este unul dintre cele mai bune locuri de unde puteţi să-ncepeți.

De aceea, ne-am gândit că ar fi distractiv, dar şi util să adunăm la un loc câteva idei creative prin care puteţi aduce bucuria verii în casele voastre (atât “indoor”, cât şi “outdoor”). Aşa că iată câteva trenduri de vară:

O zi la… plajă!

Nimic nu se aseamănă cu sentimentul pe care-l aveţi când staţi vara la plajă, pe un şezlong, cu marea la picioare, nu-I aşa? Atunci de ce să nu vă bucuraţi de aceleaşi trăiri şi din confortul locuinţelor voastre prin incorporarea unor trenduri de vară?

Nu e chiar atât de complicat: puteţi începe prin adăugarea de elemente comune caselor de plajă că să va înseninaţi spaţiul, după care puteţi completă decorul cu diverse elemente de mobilier în culori marine. Adăugaţi la mix fie o masă de lemn în culori deschise, fie un scaun cu aceleaşi caracteristici.

Ca notă finală? Câteva decoraţiuni… nautice!

Vedeţi în imaginea de mai jos exemplul perfect!

Cu decorul la joacă!

Sunt o mulţime de feluri în care va puteţi lumina locuinţele în timpul verii. Printre cele mai uşor de realizat lucruri? Decorul colorat! Adăugaţi un strop de culoare la tapetul vostru din living sau la pernuţele decorative! De asemenea, puteţi celebra vara cu designuri florale!

Summer-Deco

Distracţia e şi afară!

Poate că va place designul interior al locuinţelor voastre, dar parcă tot aţi vrea să vă bucuraţi de prospeţimea brizei de seară, nu? Atunci de ce să nu-ncepeți decorarea terasei, balconului sau grădinii?

Cheia este să puteţi conferi acestora sentimentul de confort şi intimitate pe care interiorul locuinţelor îl are. O idee este să folosiţi pernuţele decorative despre care vorbeam sau chiar şi covoraşe outdoor!

outdoor-summer

După sugestiile noastre, este timpul că voi să vă decideţi cum vreţi să arate decorul vostru de vară. Dacă încă sunteţi nesiguri , încercaţi acum pCon.planner! În catalogul nostru veţi găsi o mulţime de modele de decoruri 3D, dar şi elemente de mobilier care să vă ajute să vă alegeți designul perfect.

Distribuirea este permisă