Unituri dentare cu un excelent raport calitate-preţ de la Stomacom – vezi oferta și în pCon.catalog!

Căutaţi unituri dentare & aparatură dentară pentru cabinetul dumneavoastră? Vă doriţi soluţii cu un raport calitate-preţ super, care să corespundă cerinţelor tot mai dificil de satisfăcut din punctul de vedere al spaţiului?

Atunci avem deosebita plăcere să vă prezentăm noua adiţie pCon.catalog: firma de import-export şi comercializare de aparatură stomatologică cu experienţă şi prestigiu pe piaţa de profil din România şi nu numai: Stomacom!

Cum anume vă ajută prezenţa Stomacom în pCon.catalog?

Ca să va răspundem cu precizie la întrebarea de mai sus, e necesară o scurtă descriere a pCon.catalog. Acesta reuneşte o colecţie complexă cu produse ale celor mai importanţi producători din numeroase ramuri economice şi nu numai. Cu alte cuvinte, catalogul nostru permite descărcarea gratuită de obiecte 2D şi 3D, materiale şi imagini de produse la o calitate foarte mare.

Integrat cu pCon.planner, soluţie software profesională pentru design interior sau cu AutoCAD (prin intermediul unui plug-in gratuit), pCon.catalog vă oferă posibilitatea de a încărca obiectele direct în proiectele dvs.

Întrucât uniturile dentare sunt obiecte mari şi voluminoase, cu ajutorul reprezentării 3D puteţi vedea cu exactitate dacă şi cum anume puteţi amplasa aparatura dorită în spaţiul pe care-l aveţi la dispoziţie. Astfel, veţi şti cu precizie ce unituri dentare se potrivesc spaţiului dumneavoastră şi le puteţi alege doar pe cele corespunzătoare! Desigur că din oferta Stomacom!

Mai multe despre Stomacom

Stomacom este prezentă pe piaţa din România, dar şi în străinătate. Portofoliul sau de clienţi din afara graniţelor ţării cuprinde şi:

– clinica Dr. Roman Costisevschi, din Villingen-Schwenningen, Germania

– clinica Dr. Roman Costisevschi (Zürich, Elveţia)

– clinica Dorotheum (Viena, Austria)

– clinica Dr. Rodica Aldica (Béziers, Franța)

– cabinetul Dr. Silvia Pecsi (Arnay-le-Duc, Franţa)

În afara uniturilor dentare, Stomacom mai oferă şi compresoare, autoclave, lămpi foto, detartroare, piese de mâna, accesorii cabinet şi aspiraţii.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul oficial al companiei.

Pentru mai multe informații referitoare la oferta pCon.catalog, ne puteți lăsa un mesaj la acest articol și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Distribuirea este permisă

2 replies on “Unituri dentare cu un excelent raport calitate-preţ de la Stomacom – vezi oferta și în pCon.catalog!

  • apostu mihaela

    Buna ziua,
    Reprezint clinica Stomalux din Iasi ,ma interesa sa stiu daca as avea posibilitatea sa iau legatura sau sa imi lasa-ti un site web unde pot achizitiona produse sau furnizori direct din Elvetia,
    Sunt in cautare de parteneri din Elvetia si ma gandeam ca poate reusiti sa ne indrumati catre cativa furnizori de servicii din Elvetia.
    Va multumesc si astept un raspuns!

Comments are closed.