Vara… chiar la uşa ta: idei pentru amenajarea balconului şi a terasei

Vara a venit şi te aşteaptă să te bucuri de soare şi căldură! Ce mai aştepţi? E timpul să ieşi afară şi să iei o gură de aer! Şi ce poate fi mai bine decât să poţi face asta pe balconul sau terasă ta?

Ei bine, dacă idea nu te încânta pentru că nu ai un balcon sau o terasă de care să fii mândru sau mândră, atunci ai ajuns în locul în care trebuia. Suntem aici să-ţi oferim câteva idei de amenajare, de la paradisul unei grădini urbane, până la o zonă de lounge relaxantă. Întotdeauna există câte ceva pentru toată lumea.

Balcony_gif

Să începem atunci:

1. Grădina urbană

Grădinile urbane sunt în mare vervă – din toate punctele de vedere. Dacă-ţi surâde ideea să colegi nişte… legume chiar pe balconul tău ori pur şi simplu să te bucuri de “vegetaţia” ta luxuriantă, atunci aruncă o privire pe sugestiile de mai jos.

greenThumb_presentation_972

2. O vilă… vibrantă!

Culorile vii îţi pot schimba starea de spirit! Combinaţiile cât mai variate de culori applicate într-un singur spaţiu restrâns pot merge de la stilul eclectic şi până la, de ce nu, un stil de inspiraţie asiatică. Mai jos ţi-am pregătit câteva exemple.

colorfulRefuge_presentation_972

3. Micul tău colţişor liniştit de relaxare

Zilele călduroase de vara au o tendinţa să se transforme în nopţi blânde de vară. O zonă de relaxare drăguţă pe balconul sau terasa ta, unde să te poţi delecta cu prietenii sau pur şi simplu să poţi pierde timpul este tot ceea ai nevoie.

simplyRelax_presentation_972

Şi pentru că “misiunea” de a-ţi amenaja balconul sau terasa să nu devină prea frustrantă, nu uită să faci măsurătorile şi planificările potrivite. Pentru aceste momente îţi recomandăm pCon.planner, companionul tău ideal. Cu planificatorul nostru de cameră te ajutăm să te decizi asupra amenajărilor potrivite pentru tine!

Distribuirea este permisă

2 replies on “Vara… chiar la uşa ta: idei pentru amenajarea balconului şi a terasei

  • Adrian

    Foarte interesante idei! Aveti ceva recomandari pentru protectia terasei acum ca a venit sezonul rece? Devine din ce in ce mai greu sa stai la o cafea pe terasa..

    • Dragos

      Buna seara. Foarte curand vom avea postari pe blog despre amenajarea teraselor in sezonul rece. Va invitam sa ne urmariti in continuare blogul si veti afla mai multe informatii!

Comments are closed.