Planifică şi configurează cu Nurus!

Nurus – prima compania turcă ce implementează pCon.update ca un instrument de distribuţie a datelor!

De obicei nu ne gândim atunci când vine vorba de mobila pe care o folosim: fie ea un scaun, un canapea, o masă sau orice altceva. Totuşi, acele elemente definesc mediul în care lucrăm.

Impactul pe care-l are mobila asupra productivităţii şi stării noaste generale nu este deloc de neglijat. Ştim cu toţii că amenajarea unei camere poate schimba cu totul cum percepem locuirea propriu-zisă în acel spaţiu.

Pentru Nurus, elementele menţionate mai sus sunt luate în cont pentru orice piesă de mobilier o creează. De la forme geometrice adaptabile, până la obiecte care mai de care mai excentrice, producătorul turc ştie foarte bine cum să iasă în evidenţă.

Ambiţia companiei este să găsească unitatea aceea mult râvnită între consumatori. Astfel, designurile în pas cu tehnologia sunt elementul principal care împinge înainte stilul Nurus peste tot în lume. Nu doar prin integrarea tehnologiei în design, dar şi în prezentare, relaţia de lungă durată dintre Nurus şi EasternGraphics continuă să se extindă. Noutatea este, după cum am spus, faptul că Nurus implementează pCon.update ca instrument de distribuţie a datelor.

Ce înseamnă mai exact acest lucru?

Implementarea pCon.update nu doar că permite integrarea modelelor 3D ale produselor Nurus în propriile tale planuri, ci aduce şi oportunităţi de configurare ale acestora, plus informaţii relevante despre produse şi preţurile lor.

Vrei să profiţi de pe urma catalogului creativ şi inovativ disponibil pe pCon.update? Loghează-te acum pe portalul pCon.update şi adaugă Nurus pe lista producătorilor azi!

Nu ai încă acces la portalul pCon.update? Înregistrează-te aici.

Distribuirea este permisă