Social Media all the way: panoramele pCon își dau întâlnire pe Facebook!

Panoramele pCon îşi dau întâlnire pe Facebook

În ultimul deceniu, Social Media a schimbat total felul în care business-urile funcţionează. Tot ceea ce ştiam despre marketing şi PR s-a evaporat ca un nor de praf odată cu apariţia Facebook-ului şi a Twitter-ului. Cea mai importantă modificare? Atracţia şi cererea tot mai mare pentru partea vizuală şi implicit pentru imagini!

Noile norme de funcţionare nu se vor schimbă prea curând, de asta suntem siguri. Până la urmă, de ce ar face-o? Imaginile spun întotdeauna mai mult decât o mie de cuvinte.

În ziua de astăzi, dacă nu te pliezi trendurilor, rişti că business-ul tău să moară încet şi sigur. Conţinutul pe care-l promovezi trebuie să fie mai atractiv din punct de vedere vizual şi mai de impact. Desigur, cu nouă versiune pCon.planner 7.5 nu poţi da greş!

Profităm din plin de opţiunea Facebook 360 Photos!

pCon.planner 7.5 profită din plin de opţiunea Facebook 360 Photos. Cu ajutorul acesteia, acum este mai uşor ca niciodată să distribui creaţiile tale din planner! Tot ceea ce trebuie să faci este să generezi o panoramă în orice stil de randare vrei, după care să o salvezi în format JPEG. pCon.planner va include automat metadata pe care Facebook o necesită că să afişeze întreaga perspectivă de 360 de grade a planului tău.

Avem şi un exemplu pentru tine: dă click pe imaginea se mai sus ca să vezi la ce ne referim!

pCon.planner 7.5 te aşteaptă cu numeroase noutăţi!

Suntem, ca întotdeauna, alături de tine. Cu noua versiune pCon.planner 7.5, poţi să fii sigur că te vei bucura de cele mai noi îmbunătăţiri ale unei aplicaţii de design interior de top! Descarc-o chiar acum şi te asigurăm că procesul de creare şi distribuire ale planurilor tale va fi mai uşor de realizat ca niciodată!

Distribuirea este permisă