Prezentare de produs – cum o simplă bifă poate face toată diferenţa!

Din secolul al XXI-lea, oamenii nu mai sunt doar fiinţe sociale, ci s-au transformat în veritabile fiinţe… vizuale! De fiecare când privim o imagine, impactul ei asupra noastră este mult mai mare decât putem conştientiza. Creierele noastre procesează imaginile instant, după care ne conectăm emoţional cu acestea şi le stocăm adânc în subconştient.

Acestea fiind spuse, nu este de mirare că imaginile produselor au un impact puternic în lumea vânzărilor. Un proces de prezentare a produselor realizat ca la carte ajută la împachetarea mesajelor sub forma dorită şi la influenţarea potenţialilor clienţi spre a face o achiziţie.

Pentru a vă da o mână de ajutor în acest proces creativ, am implementat o funcţie nouă în ultimul update al aplicaţiei noastre, pCon.planner 7.5.

Shadow Plane – noutatea pCon.planner 7.5!

Cu ajutorul setării Shadow Plane, disponibilă în OSPRay cu updateul 7.5, puteţi combina o suprafaţă neutră cu un efect realistic de shadowing. Astfel, puteţi imita cu mare uşurinţă trăsăturile unui lightbox photoshoot. Această simplă setare din pCon.planner 7.5 face toată diferenţa la prezentarea produsului final!

Totuşi, nu este neapărat nevoie să vă opriţi aici. Până la urmă, ce altă soluţie mai bună există pentru a vinde decât să ajutaţi clientul să-şi imagineze cum ar arată produsul în propria lui locuinţă? Pentru asta, tot ce trebuie să faceţi este să combinaţi funcţia shadow plane cu un fundal transparent, iar modelele produselor voastre pot fi integrate eficient în orice mediu virtual!

Pentru a vedea la ce ne referim mai exact, am pregătit câteva exemple, pe care le puteţi vedea în imaginile de mai jos.

shadowplane1

În încheiere, vă recomandăm să vizitați pCon.planner Help Center. Aici veți afla tot ceee ce trebuie să știți despre funcţia shadow plane, dar şi despre multe, multe alte caracteristici ale aplicaţiei noastre!

Nu ați descărcat încă pCon.planner 7.5? O puteți face de aici.

Distribuirea este permisă