Abonează-te la pCon.update şi ai acces la datele a peste 100 producători!

În continuarea articolului despre pCon.update şi numeroaselor sale beneficii, revenim astăzi cu informaţii legate de abonarea la serviciul care-ţi poate transforma business-ul într-un mare succes: pCon.update!

pCon.update_overview

Cuvânt introductiv pentru toţi distribuitorii

Cum ar fi să aveţi acces la informaţiile comerciale pentru fiecare obiect în parte, dar şi la datele grafice ale produselor marilor companii din lumea întreagă, totul pentru doar 28 euro/lună?

Cu ajutorul serviciului pCon.update, lucrurile de mai sus sunt posibile! Platforma noastră online simplifică procesul de planificare şi generează oferte concrete direct pe baza portofoliului a peste 100 de producători din multiple sectoare economice (lista tuturor producătorilor o poţi găsi aici).

Cum funcţioneză pCon.update?

pCon.update are ca piatră de temelie datele OFML, care la rândul lor reprezintă esenţa informaţiilor configurabile ale producătorilor, stocate în mediul digital. Acestea pot fi accesate şi utilizate de către distribuitorii sau clienţii programului.

Aşadar, pCon.update este o platformă folosită pentru distribuţia datelor configurabile în format OFML a peste 100 de producători din întreagă Europa, după cum am spus. Datele OFML pot fi configurate în produsele pCon, iar rezultatul este o amenajare 3D completă. De asemenea, se pot crea şi oferte dintre cele mai detaliate, care pot fi prezentate clienţilor.

28 euro/lună şi bazele de date a peste 100 de producători sunt la dispoziţia ta!

Pe baza unui abonament poţi avea acces rapid, eficient şi cu costuri reduse (doar 28 EUR pe lună) la datele OFML ale producătorilor din pCon.update. Acest lucru are câteva avantaje majore:

1. Datele pot fi instalate pe fiecare calculator din firma ta cu un singur abonament. Deci, nu este nevoie să te abonezi de mai multe ori pentru ca fiecare angajat al companiei să beneficieze de pCon.update.

2. Actualizarea datelor se face simplu şi rapid. Procesul este automat.

3. Pe toată durata subscripției, EasternGraphics îţi oferă suport complet.

4. Disponibilitatea permanentă a datelor OFML.

Abonarea la datele producătorilor se face cu uşurinţă, dintr-un singur click. După aprobarea primită de la producător poţi instala imediat datele OFML.

Următorii doi paşi sunt înregistrarea ca distribuitor în pCon.update şi autentificarea în acest serviciu. Despre ambele procese, dar şi despre toate celelalte informaţii legate de abonarea la pCon.update, poţi citi mai multe aici.

Rămâi conectat la blogul pCon.planner ca să afli cele mai noi informaţii legate de serviciul pCon.update, dar şi multe-multe alte surprize!

Distribuirea este permisă