Despre pCon.update pe-nţelesul tuturor

Credem că am evitat destul subiectul pCon.update, cel puţin pe blogul în română. De aceea, am hotărât că este momentul să discutăm despre pCon.update şi extraordinarul său potenţial, încă insuficient exploatat pe piaţa din România.

pcon-update

În consecinţă, vom dedica acest articol explicării câtorva noţiuni de bază, introductive, despre pCon.update.

Ce este pCon.update?

pCon.update este o platformă folosită pentru distribuţia datelor configurabile în format OFML a peste 100 de producători din diferite domenii. Datele OFML pot fi configurate în produsele pCon, iar rezultatul este o amenajare 3D completă. De asemenea, se pot crea şi oferte dintre cele mai detaliate, care pot fi prezentate clienţilor şi/sau distribuitorilor.

Mai simplu spus, pCon.update este o platformă online cu datele OFML ale producătorilor la care au acces distribuitorii. Prin date OFML ne referim la portofoliul de date configurabile ale producătorilor. Aceste date OFML din pCon.update aparţin producătorilor şi pot fi accesate şi utilizate de către distribuitorii sau clienţii programului.

Cu alte cuvinte, producătorii pot transmite datele produselor într-un mod eficient, rapid şi ieftin.

Posibilităţile care decurg de aici sunt nenumărate, nu?

Care sunt caracteristicile principale ale pCon.update?

Cele mai importante caracteristici ale platformei pCon.update sunt:

– actualizarea automată a datelor OFML

– conceptul implementat de autorizare în mai mulţi paşi pentru clienţi

– capabilităţi extinse de raportare pentru fluxurile de date

– distribuţia diferitelor versiuni de date OFML pentru diferite grupuri de utilizatori

Alte beneficii ale platformei pCon.update

– disponibilitatea permanentă a datelor OFLM

–  minimizarea erorilor şi redundanţei în baza de date

–  securitatea datelor prin diferite drepturi de acces

–  distribuţie de date foarte flexibilă

Mai multe despre datele OFML

Standardul de date OFML este piatra de temelie a tuturor produselor pCon. Cu ajutorul acestuia, se pot crea, distribui automat şi procesa datele de-a lungul întregului proces de configurare, ofertare şi prezentare. Închipuiţi-va un magazin virtual complex, în care puteţi practic vizualiza produsele până la cel mai mic detaliu şi aveţi imaginea de ansamblu. Mai mult decât atât, le puteţi chiar şi combina pentru a crea o prezentare!

OFML este un standard într-o continuă evoluţie. Gradul sau de aplicabilitate este în extindere. De la mobilier de birouri şi casă, până la industria medicală, rafturi metalice, mobilier pentru laboratoare, standardul OFML este folosit cu imens success.

De peste 15 ani, tehnologia pCon şi datele OFML au fost folosite în vânzări de producători şi comercianţi. Încă de la început, standardul a rămas acelaşi. Binenţeles, posibilităţile ce se ivesc odată cu folosirea standardului OFML se îmbunătăţesc continuu. De aceea investiţia în standardul OFML rentează şi pe termen lung.

Dacă doriţi să vedeţi lista cu producătorii listaţi în pCon.update, accesaţi acest link. În partea de jos a paginii aveţi lista completă.

Nu ezitaţi să lăsaţi un comentariu aici sau să ne contactaţi direct dacă doriţi mai multe informaţii legate de pCon.update şi produsele pCon în general.

Distribuirea este permisă