pCon.planner, numit cel mai bun software pentru design interior!

Ce poate fi mai interesant decât să ne informăm de la un super-site dedicat designului interior, domeniul de care atât noi, cât şi voi suntem îndrăgostiţii? Ce ziceţi de un site care clasează pCon.planner drept cel mai bun software pentru design interior?

Winners

Luna trecută, platforma ce găzduieşte informaţii despre designul interior, MyHome.pl, a făcut un top al celor mai bune programe de amenajări interioare, iar aplicaţia pCon.planner a ocupat cea mai bună poziţie!

Interfaţa care permite o navigare foarte uşoară, rapidă şi intuitivă atât pentru începători, cât şi pentru profesionişti, modelele CAD şi puternicele motoare de randare au fost cele mai importante atuuri menţionate de MyHome.pl. De altfel, motoarele integrate de randare, OSPRay şi YafaRay, reprezintă principalul plus al pCon.planner, conform MyHome.pl.

Concluzia despre aplicaţia pCon.planner? Programul merită distincţia de cel mai bun software pentru design interior deoarece performează excelent pe toate planurile!

Alte avantaje ale utilizării pCon.planner, menţionate de către site-ul polonez:

– Programul nostru educativ din Polonia, cu ajutorul căruia utilizatorii învaţă cum să folosească şi să beneficieze de toate avantajele pCon.planner

–  Disponibilitatea în versiuna poloneză

–  Posibilitatea publicării prezentărilor de planuri la 360 de grade pe multiple media

–  Librăria consistentă de obiecte 3D deja configurate

Cu această ocazie vrem să mulţumim MyHome.pl pentru această recenzie îmbucurătoare. De asemenea, feedback-ul (mai ales cel pozitiv, desigur) este întotdeauna binevenit.

Nu putem decât să promitem că vom continua să lucrăm la noi şi noi îmbunătăţiri, pentru a ne păstra reputaţia şi de a oferi cel mai bun software pentru amenajările interioare şi în continuare!

Pentru cunoscătorii limbii poloneze, recenzia MyHome.pl este disponibilă aici.

Distribuirea este permisă