Standardul de date OFML – planificarea eficientă

Standardul de date OFML

tehnologie-ofml

Reluăm seria articolelor despre pCon.update şi pCon.planner cu un articol mai amănunţit şi mai tehnic, dedicat standardului de date OFML şi mai precis meta-planificării ca parte de bază a meta-operaţiunilor.

Când discutăm despre procesarea informaţiilor produselor că parte component din planificarea şi configurarea sistemelor automatizate, OFML este standardul la putere. Standardul de date OFML oferă câteva avantaje importante, care uşurează drumul către o soluţie holistică mult mai eficientă: ne referim la meta-operaţiuni, despre care vom vorbi pe larg.

Meta-planificarea şi meta-operaţiunile, o abordare diferită

Criteriul emoţional în vânzări începe întotdeauna cu planificarea. Pentru aceia dintre voi care vor să-şi atragă clienţii cu o soluţie excelenţă de planificare, funcţionalitatea ridicată şi designul sunt la fel de importante. De obicei, arta persuasiunii care conduce către o vânzare rezidă aici în detalii. Acestea fac mai mereu diferenţa în procesul de convigere. Desigur că detaliile consumă mai mult timp, deci este mereu folositor că cel puţin elementele de baza să poate să fie planificate cât mai rapid cu putinţă.

În spaţiile moderne, open-space, mobila şi în special elementele de mobilier capitonate pot veni în diferite forme, dimensiuni şi mărimi, iar materialele sunt la mare căutare. Aici includem chiar şi produsele care sunt disponibile că elemente simple, modulare sau care sunt părţi componente ale soluţiilor de mobilier flexibile, integrate într-un tot unitar mai complex.

Pentru utilizatorul final, poate părea că există întotdeauna posibilitatea planificării şi combinării produselor de toate tipurile. În realitate însă, acest lucru este mai uşor de spus decât de făcut. De obicei, pentru planfiicarea şi combinarea ideală a produselor şi a diverselor materiale, este nevoie de o cunoaştere amănunţită a detaliilor şi a micilor secrete.

Pentru planificarea unor asemenea produse, meta-operaţiunile, precum meta-planificarea, reprezintă cheia succesului. Să ştim întotdeauna când un element (modul) se potriveşte cu un altul este o chestiune adânc ascunsă în informaţia meta.

Atunci când alegeţi un element pentru configurarea unui plan, aplicaţia de design interior pCon.planner îi arată toate posibilele combinaţii care sunt disponibile. Astfel, puteţi economisi foarte mult timp şi aveţi acces la cele mai bune soluţii.

Este acest lucru ceva nou? Sigur că nu. Tehnologia are câţiva ani buni în spate şi a fost şi este încă folosită în mod activ de foarte mulţi producători. Atunci de ce scriem despre ea acum?

Ei bine, unul dintre motive este că ne plac oportunităţile care se ivesc dacă folosim standardul OFML. Practic, posibilităţile sunt nelimitate. Al doilea motiv? Planificarea rapidă şi profesională este un subiect îndelung dezbătut şi în prezent. Mediile de lucru se schimbă în permanență, la fel că şi nevoile individuale ale fiecăruia dintre noi. Astfel, folosind tehnologiile standardului de date OFML, posibilităţile pentru vizualizarea produselor sunt nenumărate. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă gândiţi la cele mai potrivite pentru voi!

Află mai multe detalii despre oportunităţile pentru a-ţi eficientiza planificarea planurilor. Suntem aici să te ajutăm!

Distribuirea este permisă