Prezentare interactivă de produs : Realitatea Virtuală cu Actiu

Realitatea virtuală – efectul exploziei tehnologiei

Panoramele 360 de grade şi realitatea virtuală sunt cele mai hot tendinţe în amenajările interioare. Vorbim despre idei, oportunităţi, tehnologii şi deviceuri, însă omitem să punem întrebarea care stă pe buzele tuturor: cum anume le măsurăm rezultatele şi impactul?

La tot pasul observăm proiecte impresionante care sunt create zi de zi, chiar şi în acest moment în care voi citiţi articolul. Acestea sunt expresia evidentă a noilor oportunităţi de expunere într-o lume în care un produs nu este doar un produs, ci o piesă dintr-un puzzle complex, adus la viaţă ca urmare a extraordinarelor progrese tehnologice. Realitatea virtuală este şi ea, la rândul ei, o mică parte din întreg.

Imaginile panoramice şi pCon.planner

Ideea integrării imaginilor panoramice în soluţiile de prezentare a produselor pCon.planner datează încă din anul 2011. La acel moment, căştile VR încă păreau la ani lumina distanţă. Totuşi, nu a trecut mult timp până să ne dăm seama, chiar cu efort minim, că aceste imagini pot avea un efect uriaş asupra unei prezentări.

În ziua de astăzi avem la îndemână o mulţime de gadgeturi de mare performanţă care folosesc cele mai noi tehnologii ce pot aduce spaţiile virtuale la viaţă. Desigur, totul într-un mod cât mai foto-realist cu putinţă!

Emoţiile au nenumărate straturi şi feluri de exprimare

Aceia dintre voi care-şi propun să creeze produse care să rămână adânc întipărite în minţile clienţilor trebuie să se gândească şi să ia în calcul cu mare atenţie cum anume le pot prezenta cât mai atractiv, personal şi, în ultima instanţă, eficient. Totul se rezumă la ultima impresie şi la felul în care reuşeşti să-ţi apropii clienţii şi cum reuşeşti să-i sensibilizezi. Este vorba despre EMOŢIE.

Producătorul spaniol de mobilă de birou, Actiu, îţi arată exact cum se poate face asta prin vizualizarea interactivă a unui showroom!

Actiu Panorama

Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe logoul din imaginea de mai sus şi vei fi transportat în fantastica lume a panoramelor 360 de grade. Muzică începe aproape instant şi nici nu-ţi dai seama cum camera începe să se mişte de parcă ar avea o minte proprie. După câteva secunde, poţi intră în modul VR, care se va contopi cât ai clipi cu întregul concept al camerei. Poţi schimba cu uşurinţă locaţiile din showroom şi poţi avea o privire de ansamblu asupra întregului birou. Cuvântul-cheie aici: descoperă!

Sinergia face diferenţa

Actiu continuă să demonstreze potenţialul extraordinar creat din sinergia duo-ului imagini staţionare/tehnologia mobilă, mereu în mişcare. Rezultatul este o metodă inovativă pentru prezentarea produselor.

Pentru a realiza panoramele 360 de grade, Acţiu foloseşte motorul de randare OSPRay, care este integrat în pCon.planner, iar produsul final poate fi vizualizat chiar pe site-ul companiei! De asemenea, prezentările pot să fie vizualizate chiar şi prin intermediul unor căşti VR.

Pentru cei dintre voi interesaţi de imagini panoramice şi prezentări pentru dispozitivele VR, vă recomandăm să ţineţi pCon.planner cât mai aproape de voi! Îl găsiţi aici.

Distribuirea este permisă