pCon.box: Informaţia la degetul mic

Fie că este vorba de cărat cataloage sau trimis oferte peste oferte, cu cât aveţi produse şi posibilităţi de configurare mai multe cu atât vă va fi mai greu să ţineţi pasul cu nevoile şi cerinţele clienţilor. Nu ar fi frumos să puteţi comprima toate aceste informaşii despre produse într-o soluţie simplă şi uşor de gestionat? Sigur că da, şi noi credem la fel!

Soluţia noastră? O aplicaţie de vânzări interactivă care să conţină toate instrumentele pentru o experienţă de vânzare efectivă şi eficientă. Și ce este în prim-planul acestor instrumente? Informaţia, desigur.

Crearea şi menţinerea unui proces eficient de vânzări reprezintă totul pentru informaţiile produselor şi modul în care acestea sunt prezentate. Şi cel mai bun scenariu este să aveţi cât mai multe informaţii posibil cu dvs. direct la punctul de vânzare. Acesta este exact ceea ce oferă pCon.box procesului de vânzare. Folosind datele OFML, toate informaţiile sunt disponibile instant …. adică informaţii despre produsul în sine, toate configuraţiile posibile ale acestuia şi preţul pentru fiecare configuraţie în parte. Pentru client este ideal: acestea sunt prezentate cu toate detaliile tehnice, materialele şi informaţiile despre produs. Aceasta nu doar că oferă o abundenţă de opţiuni dar şi posibilitatea de a crea scenarii şi soluţii cu produsele.

Să vedem câteva puncte cheie pe care pCon.box le oferă ….

  • Acces rapid şi uşor la cataloagele producătorilor, direct pe telefonul sau tableta dvs.
  • Configurarea produsului în timp real şi la o calitate înaltă datorită datelor OFML
  • Crearea automată de liste de preţuri cu produsele şi configuraţiile utilizate

Credeţi că pCon.box este exact ceea ce lipseste în procesul dvs. de vânzare? Citiţi mai multe informaţii pe siteul EasternGraphics şi descărcaţi aplicaţia noastră interactivă de vânzări sau folosiți varianta de web.

Download on the App Store  Get it on Google Play  Get it from Microsoft

Distribuirea este permisă