Instrumente comerciale de care aveți nevoie: pCon.box!

În afacerile cu mobilier, prezentarea de produse şi consultanţa pot fi destul de dificile. La urma urmelor, vorbim despre sute de produse, fiecare cu zeci de culori, materiale şi configuraţii modulare proprii. Cum oare reuşiţi să le prezentaţi clienţilor miile de combinaţii posibile ce sunt disponibile la un scaun?

Inainte poate că faceaţi sacrificii, arătându-le doar câteva combinaţii şi configuraţii. Dar cu ajutorul noii noastre aplicaţii interactive de vânzări, acele zile sunt de mult apuse!

pCon.box vă oferă posibilitatea de a purta tot timpul aceste informaţii cu dvs.– ascunse frumos în buzunarul de la spate. Aplicaţia conţine toate informaţiile produsului şi vă aduce datele direct la punctul de vânzare. Pe lângă faptul că vă oferă un mod de vânzare mai eficient, vă oferă şi oportunităţi extinse de a intra în contact şi a comunica cu clienţii.

Folosind aplicaţia noastră de vânzări, puteţi configura produsele şi le puteţi adapta la nevoile exacte ale clientului. În plus, cu ajutorul interfeţei prietenoase, aplicaţia este foarte uşor de utilizat oferind de fiecare dată o experienţă pozitivă în vânzări.

Sunteți pregătiți pentru o nouă experiență în vânzări? Atunci descărcați aplicația sau încercați versiunea de web.

Download on the App Store  Get it on Google Play  Get it from Microsoft

Rămâneţi aproape pentru a afla mai multe informaţii despre posibilităţile pCon.box, cum vă poate îmbunătăţi aplicaţia comunicarea în vânzări şi potenţialul interactiv al soluţiilor pCon!

Distribuirea este permisă