pCon.box: Comunicarea la cel mai înalt nivel

Comunicarea este cheia. S-a spus de atâtea ori şi de fiecare dată a fost adevărat. Aşa că de ce nu aţi face tot ce v-ar sta în putinţă să creaţi cea mai eficientă cale de comunicare pentru vânzările dvs?

Gândiţi-vă la pCon.box ca la cel mai bun prieten al dvs când vine vorba de comunicare internă şi externă în vânzări. La urma urmelor, nimic nu este mai bun decât un canal ce vă permite să partajaţi detaliile despre produs într-un mod simpatic dar eficient. Iar asta este exact ceea ce vă oferă noua noastră aplicaţie pentru vânzare. V-am spus deja în articolul precedent despre potenţialul informativ al pCon.box – o demonstraţie a puterii datelor OFML în combinaţie cu tehnologia inteligentă. Dar această informaţie nu este atât de puternică dacă nu puteţi s-o distribuiţi! Exact aceasta este punctul forte al pCon.box care devine o maşină de consultanţă şi comunicare.

Pe lângă faptul că puteţi să folosiţi aplicaţia pentru a partaja informaţii despre produsul la care aţi lucrat împreună cu clientul, puteţi s-o folosiţi şi pe post de canal de comunicare când modificaţi produsul ulterior sau adăugaţi noi opţiuni. Acesta mulţumită funcţiilor native pCon.box. Doriţi să arătaţi unui client o configuraţie la care aţi ajuns? Faceţi o poză şi trimiteţi-o direct pe e-mail. Sau trimiteţi un fişier DWG pe care-l poate deschide direct cu pCon.planner ca să vadă cum arată configuraţia direct în amenajare. Doriţi un răspuns imediat în legătură cu o modificare? Puteţi trimite o poză printr-un serviciu de mesagerie precum WhatsApp. Doriţi să trimiteţi pachetul complet? Adăugaţi şi lista de preţuri generată automat.

Un astfel de canal de comunicare eficient între dvs și clienții dvs trebuie luat serios în consideraţie. În orice caz, o astfel de comunicare poate ajuta la stabilirea şi menţinerea unei relaţii de încredere cu clienţii – menţinerea acestora tot timpul la curent cu stadiul proiectelor. Şi cui nu-i place aşa ceva?

Sunteţi pregătiţi pentru a experimenta puterea de comunicare a pCon.box? Citiţi mai multe informaţii pe siteul EasternGraphics şi descărcaţi aplicaţia noastră interactivă de vânzări sau folosiți varianta de web.

Download on the App Store  Get it on Google Play  Get it from Microsoft

Distribuirea este permisă