pCon.planner 6.4 Pro

Mulţi dintre voi cunosc deja funcţiile din pCon.planner 6.4. Nu toţi însă stiu ce oferă versiunea Pro a aplicaţiei.  Astăzi vă vom prezenta câteva din funcţiile versiunii Pro.

Layout-Tool
În afară de dialogul de tipărire cu ajutorul căruia se pot tipări imediat zone din amenajare în diferite forme, versiunea Pro oferă o secţiune specială unde pot fi personalizate layout-uri. În acestă secţiune puteţi să vă personalizaţi design-ul şi print-urile după preferinţă.

Secţiunea de layout-uri există paralel cu cea de amenajare. Poate fi accesată alegând din meniu butonul Layout sau apăsând tasta F7. În această secţiune sunt disponibile toate elementele ajutătoare personalizării layout-ului.

Crearea de copii referinţă
Începând cu versiunea 6.4, pCon.planner Pro suportă crearea aşa numitelor copii referinţă. Spre deosebire de copiile normale ale articolelor, aceste copii referinţă sunt interconectate, astfel încât orice modificare asupra unui obiect se va răsfrânge asupra tuturor copiilor.

Administrarea independentă a layer-elor
O altă funţie importantă în versiunea Pro o reprezintă administrarea independentă a layer-elor. Pentru fiecare fereastră în parte pot fi activate/deactivate layere. De ex. în zona de lucru în perspectivă poate fi activat layer-ul 3D pe când în vederea din faţă acest layer să fie deactivat. Această funcţie oferă o claritate şi o ajustare optimă a ferestrelor de vizualizare.

Utilizarea şabloanelor
O altă funţie importantă o reprezintă folosirea şabloanelor (DWT). Acestea permit definirea anumitor setări precum stilul de dimensionare. Aceste setări pot fi refolosite pentru fiecare proiect nou.

Profile Manager
Încă o unealtă din versiunea Pro o reprezintă Profile Manager. Un profil reprezintă un container pentru o colecţie de carecteristici ale unui articol. Cu ajutorul lui Profile Manager aceste profile pot fi adăugate, modificate, şterse. Activarea unui profil conduce la ajustarea automată a caracteristicilor articolelor din amenajare conform profilului activat.

Distribuirea este permisă