METEC: Un nou catalog online

Compania Germană METEC, cu sediul în Saxony, este un producător de renume de bancuri de lucru şi mobilă funcţională din metal. În portalul online pCon.catalog puteţi vedea produsele marca METEC.

 METEC foloseşte materiale de calitate pentru crearea produselor. Acestea sunt concepute cu un grad ridicat de funcţionalitate. Cu o varietate de culori şi combinaţii de materiale şi dimensiuni, METEC pune la dispoziţia clienţilor o gamă întreagă de produse şi soluţii.

 METEC: Un nou catalog online randare lumini dwg METEC: Un nou catalog online randare lumini dwg METEC: Un nou catalog online randare lumini dwg

În catalogul online veţi găsi cele mai bine vândute produse ale producătorului. În viitorul apropiat catalogul se va extinde şi cu alte produse. Accesând catalogul online prin intermediul portalului sau direct din pCon.planner 6 puteţi descărca articolele METEC în format 3D şi le puteţi utiliza direct în amenajări.

This entry was posted in pCon.catalog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>