Poze, filme, modele 3D: Diferite moduri de a vă prezenta amenajările

Prezentarea unei amenajări reprezintă un aspect important pentru orice designer. Prima întrebare pe care şi-o pune în momentul în care doreşte să prezinte clientului proiectul este: ce oportunităţi de prezentare a amenajării imi oferă software-ul pe care-l utilizez?

Principalul aspect de care am ţinut cont când am conceput aplicaţia a fost acela de a oferi utilizatorului posibilitatea de a-şi prezenta amenajarea după cum doreşte acesta. Astfel, în versiunea 6.4 a programului, aceste funcţii au fost extinse.

Funcţiile pentru prezentarea amenajărilor pot fi accesate din meniul Prezentare. Cu ajutorul acestora puteţi să:

  • creaţi imagini în timp real şi randări foto realistice
  • creaţi, modificaţi, vizualizaţi animaţii
  • randaţi filme în timp real
  • creaţi modele 3D interactive pentru prezentare pe internet
  • creaţi galerii de imagini
  • încărcaţi gratuit pe internet prezentările pentru publicare

  

MediaBox vă permite să gestionaţi diferite tipuri media. Fiecare proiect, respectiv fiecare amenajare va fi salvată în foldere separate. Astfel, fişierele media corespunzătoare fiecărui proiect se vor afla în propriul folder. Prin apăsarea unui singur buton din MediaBox puteţi importa alte fişiere media în folderul proiectului dorit. Mai mult, puteţi creea galerii de imagini pentru prezentări.

 

În curând vă vom arăta şi cum să prezentaţi amenajările prietenilor, cunoscuţilor, partenerilor de afaceri folosind serviciul de publicare online.

Distribuirea este permisă