INOF: un nou catalog online

Portalul pCon.catalog s-a extins cu catalogul INOF – innovative office furniture, producătorul mobilierului ergonomic de birou pentru conceptul “New Work”.

INOF: un nou catalog online scaune pCon.catalog mese lumini

În clădirile cu birouri, conceptul Open Space este folosit tot mai des. Acest lucru impune pe lângă ergonomia la locul de muncă şi asigurarea unei amenajări corespunzătoare din punct de vedere vizual şi acustic. Aceasta este ceea ce INOF realizează prin combinaţia potrivită de sticlă, oţel, lemn şi material textil/piele, lucru care oferă o libertate optimă arhitecţilor în amenajarea spaţiilor. Compania este specializată în zone de relaxare la locul de muncă precum şi a birourilor în formă de cocon.

INOF: un nou catalog online scaune pCon.catalog mese lumini

După ce un unit a fost conceput, trebuie ales mobilierul. Mobila din unitul în formă de cocon se ajustează funcţie de numărul de persoane ce vor împărţi o cameră. Scaunele şi mesele fixe sau ajustabile oferă multe posibilităţi de amenajare. Aceasta poate fi realizată cu ajutorul unui card cu cip sau a plicaţiei pentru telefoane mobile.

Aici puteţi accesa catalogul online şi website-ul Inof.

This entry was posted in pCon.catalog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>