Nieuwe tutorial pCon.planner: effectief gebruikmaken van lege monitorschermen

In veel kantoorplannen worden beeldschermen of tv-schermen geplaatst als functionele elementen, maar hun visuele impact blijft vaak ongebruikt. Maar wat als deze schermen niet alleen technische hulpmiddelen waren, maar dynamische doeken die jouw ontwerp kunnen ondersteunen en presentaties extra laten opvallen tegenover de concurrentie?


In deze video laten we je twee eenvoudige manieren zien om je eigen afbeeldingen op monitors in je kantoorontwerp te plaatsen.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

thumbnail nieuwe youtube video pCon.planner

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring