Nieuw binnen de pCon community: Schaffenburg Office Furniture B.V.

Configureerbare gegevens van Schaffenburg Office Furniture B.V. zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Schaffenburg Office Furniture stelt zich voor

Een open ruimte met een grote tafel met stoelen van Schaffenburg

Afbeelding: Schaffenburg Office Furniture B.V.

Het creëren van optimale werkplekken

In de veranderende wereld van kantoorinrichting en meubeloplossingen kan het belang van een goede samenwerking tussen fabrikanten, dealers en ontwerpers niet genoeg worden benadrukt. De nieuwste toevoeging aan de pCon community, Schaffenburg Office Furniture B.V., brengt een schat aan ervaring en een toewijding aan het creëren van optimale werkomgevingen die in lijn zijn met de filosofie #homeatwork.

Een vergaderzaal met blauwe stoelen

Afbeelding: Schaffenburg Office Furniture B.V.

Over Schaffenburg Office Furniture B.V.

Schaffenburg Office Furniture is een Nederlandse fabrikant gespecialiseerd in een uitgebreid assortiment kantoormeubilair. Al bijna 25 jaar loopt het bedrijf voorop in het leveren van totaalconcepten voor werkplekinrichting, waaronder bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en -stoelen, lounge stoelen, akoestische oplossingen, opbergen en meer.

Wat Schaffenburg onderscheidt is niet alleen het uitgebreide productassortiment, maar ook de toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft een stevig netwerk van dealers opgebouwd, wat bijdraagt aan de gestage groei en ontwikkeling door de jaren heen. Schaffenburg is er trots op om een stabiele en betrouwbare partner te zijn die niet alleen meubilair aanbiedt, maar totaaloplossingen voor het inrichten, leveren en monteren van werkruimten. De betrokkenheid strekt zich uit tot maatwerk en stoffering, wat zorgt voor een op maat gemaakte aanpak die al vele jaren bestaat.

werkplek met Pastel-tinten stoelen van Schaffenburg

Afbeelding: Schaffenburg Office Furniture B.V.

Een snel leverprogramma

Een van de opvallendste kenmerken van Schaffenburg Office Furniture is het snel leverprogramma. Het bedrijf erkent de urgentie die vaak gepaard gaat met het inrichten van werkplekken en heeft daarom haar logistieke activiteiten gestroomlijnd om snelle levertijden te garanderen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om een enkel stuk of een complete kantoormeubeloplossing, Schaffenburg’s snel leverprogramma zorgt ervoor dat klanten hun ruimtes snel kunnen transformeren met het grootste gemak en comfort. Deze toewijding aan snelle service onderstreept Schaffenburg’s klantgerichte aanpak en verstevigt haar positie als leider in de kantoormeubelmarkt.

#homeatwork filosofie

De kern van de missie van het bedrijf is het geloof in #homeatwork. Deze filosofie gaat samen met het idee dat een goed ontworpen en comfortabele werkplek aanzienlijk bijdraagt aan de productiviteit, motivatie en algehele werktevredenheid. Schaffenburg streeft ernaar werkomgevingen te creëren die niet alleen voldoen aan functionele eisen, maar die ook de algehele ervaring van het werken verbeteren.

Groot donker kantoor met vele werkplekken

Afbeelding: Schaffenburg Office Furniture B.V.

Naadloze integratie met pCon

De toetreding van Schaffenburg Office Furniture tot de pCon community betekent een toewijding aan het verbeteren van het plannings- en configuratieproces voor kantoorruimten. Door gebruik te maken van de voordelen van deze integratie, kunnen ontwerpers, dealers en klanten uitkijken naar een meer gestroomlijnde en efficiënte aanpak voor het creëren van werkomgevingen die de #homeatwork-filosofie echt uitstralen. Terwijl de werkplekken zich blijven ontwikkelen, vormt de samenwerking tussen Schaffenburg en pCon de basis voor innovatieve en inspirerende kantooroplossingen.

kantoorruimte met verschillende werkplekken met een bureau en stoelen van Schaffenburg

Afbeelding: Schaffenburg Office Furniture B.V.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *