Nieuw binnen de pCon community: Thur Metall AG

Configureerbare gegevens van Thur Metall AG zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Thur Metall AG stelt zich voor

Werkplaats met materialen van Thur Metall AG

Afbeelding: Thur Metall AG

Werkoplossingen

Thur Metall AG, een fabrikant die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment werkplekoplossingen, heeft zich onlangs geïntegreerd in de pCon community. Hierdoor zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor eenvoudige planning en configuratie.

Werkplaats met materialen van Thur Metall AG

Afbeelding: Thur Metall AG

Over het bedrijf

Van ladekasten tot rolcontainers, van werkbanken tot montagestations en van computerkasten tot NC-systemen, ze onderscheiden zich als een uitgebreide leverancier van werkruimteoplossingen voor werkplaatsen en bedrijfsruimtes. Met een toewijding aan voortdurende kwaliteitscontrole en een zeer gemotiveerd team zorgt het bedrijf voor duurzaamheid in een tijdloos ontwerp tegen een indrukwekkende prijs/prestatieverhouding.

Tientallen jaren ervaring en innovatie hebben ertoe geleid dat de producten van Thur Metall synoniem staan voor stabiliteit, duurzaamheid en functioneel design. De ladekasten van het bedrijf, gemaakt van hoogwaardig plaatstaal, en de bijpassende werkbanken zijn vooral geliefd in industrieën en bedrijven waar gereedschap, opgeslagen goederen en kleine onderdelen veilig, compact en systematisch moeten worden opgeborgen.

Verschillende kwaliteitsnormen

Het bedrijf is trots op de productie van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bedrijf is gecertificeerd met ISO 9001:2008 voor kwaliteitsbeheersystemen, ISO 14001:2004 voor milieubeheersystemen en ISO 45001 voor beheersystemen voor veiligheid en gezondheid op het werk. Dit streven naar uitmuntendheid wordt versterkt door het gebruik van de nieuwste poedercoatingtechnologie, die een hoge slijtvastheid garandeert.

Esthetiek speelt ook een rol in hun aanbod van. De producten zijn verkrijgbaar in vijftien standaardkleuren en de optie voor tweekleurencombinaties zonder extra kosten maakt maatwerk mogelijk. Aangepaste kleurenschema’s dragen bij aan een positieve indruk van de werkplek en het bedrijf als geheel.

Werkplaats met materialen van Thur Metall AG

Afbeelding: Thur Metall AG

Een hoge garantie

Het feit dat het bedrijf vertrouwen heeft in zijn producten wordt weerspiegeld in de garantie die het bedrijf aan klanten biedt. Er wordt 5 jaar garantie geboden op alle producten in het assortiment, waarbij werkbankbladen en elektronische onderdelen 1 jaar gedekt zijn. Met deze garantie belooft het bedrijf dat zijn producten van goede kwaliteit zijn en lang meegaan.

Werkplaats met materialen van Thur Metall AG

Afbeelding: Thur Metall AG

Voordelen van Thur Metall AG in de pCon Community

De integratie in de pCon community opent nieuwe deuren voor bedrijven en planners die betrokken zijn bij het ontwerp van werkplekken. De combinatie van Thur Metall’s hoogwaardige producten en de mogelijkheden van het pCon platform opent interessante mogelijkheden voor het creëren van werkruimten die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook visueel aantrekkelijk.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *