Nieuw binnen de pCon community: Horreds Möbel AB

Configureerbare gegevens van Horreds Möbel AB zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Horreds Möbel AB stelt zich voor

Een tafel met bruine leren krukken van Horreds

© Horreds / Fredrik Mattson

Vakmanschap en betrokkenheid

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1936 is Horreds Möbel AB een voorbeeld van vakmanschap en betrokkenheid in de wereld van kantoor- en vergadermeubilair. De essentie van hun merk, samengevat in de term “Rebel Quality”, onderscheidt hen als fabrikanten die meer bieden dan het alledaagse. Nu dit Zweedse bedrijf deel uitmaakt van de pCon community, is het belangrijk om te verdiepen in wat Horreds een kracht maakt binnen de industrie.

Een moderne geel/bruine bank in een showroom

© Horreds

“Rebel Quality” – een streven naar duurzaamheid

De kern van de filosofie van Horreds Möbel AB ligt bij “Rebel Quality”. Dit is een concept dat verder gaat dan alleen duurzaamheid. Het betekent meubilair dat bestand is tegen slijtage, veranderingen in het ontwerp omarmt en tijdloze vernieuwing mogelijk maakt. Van oppervlakken tot het effect van hout, stiksels en materiaalcombinaties: Het bedrijf besteedt zorgvuldig aandacht aan details.

Aangeklede kamer met twee bruine leren stoelen van Horreds

© Horreds / Fredrik Mattson

Duurzaamheid en maatwerk op lange termijn

Horreds houdt van uitdagingen – of het nu gaat om het voldoen aan hoge eisen van klanten, het verwerken van maatwerk of het inspelen op unieke voorkeuren. Vanuit hun eigen fabriek in Horred, Zweden, produceert het bedrijf meubilair dat niet alleen aan deze eisen voldoet, maar ook duurzaam is op de lange termijn. De ethos van Rebel Quality gaat verder dan de duurzaamheid van het product en omvat ook milieu- en kwaliteitscertificeringen.

Blauwe kluisjes met een bankje en spiegel

© Horreds

Productie met een doel

In een industrie die gekenmerkt wordt door massaproductie, onderscheiden ze zich door het creëren van langdurige indrukken in hun eigen fabriek in Horred. De ambitie om duurzaam design te creëren is al sinds de oprichting van het bedrijf een drijvende kracht. Elk meubelstuk dat bij Horreds wordt gemaakt, vertelt een verhaal van rebellie met één doel: klanten meer bieden dan alleen functionele meubels, maar een ervaring die resoneert met duurzame kwaliteit.

Een vergaderzaal met een grote tafel en stoelen

© Horreds

Bij Horreds streven ze naar innovatie en kwaliteit

Hoewel de samenwerking met de pCon community een recente ontwikkeling is, sluit deze naadloos aan bij het bedrijf en streven ze naar innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis en uitmuntende productie in eigen huis, geven ze vorm aan de toekomst van kantoorruimtes. Deze eenheid biedt interessante mogelijkheden en spoort iedereen in de designwereld aan om zich aan te sluiten bij de revolutie voor doelgericht design, duurzaamheid en duurzame kwaliteit.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *