Nieuwe tutorial pCon.planner: Objecten Blokkeren en Deblokkeren

In deze video laten we je kennis maken met een waardevolle functie in pCon.planner: objecten blokkeren en deblokkeren.


Met de functies “Blokkeren” en “Deblokkeren” kun je verschillende elementen in jouw planning beschermen tegen ongewenste acties. Dit zijn niet alleen meubelstukken, maar ook muren, vloeren en andere ruimte elementen. Zelfs afgewerkte delen van je planning kunnen worden gemarkeerd en geblokkeerd om ervoor te zorgen dat ze ongewijzigd blijven. Zolang een object geblokkeerd is, kan het niet worden bewerkt of gewijzigd. Dit is vooral bij gedetailleerde ontwerpen omdat dit bescherming biedt tegen onbedoelde acties zoals verplaatsen of roteren.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Nieuwe youtube video

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring