Nieuw binnen de pCon community: de Sede

Configureerbare gegevens van de Sede AG zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


de Sede AG stelt zich voor

een kamer met een witte bank van De Sede

Afbeelding: de Sede AG

Zwitsers vakmanschap en tijdloos design

Achter het merk de Sede schuilt een indrukwekkend verleden van vakmanschap, hoge deskundigheid op het gebied van design en het gebruik van eersteklas materialen. Het bedrijf is gevestigd in Klingnau, Zwitserland, en is gespecialiseerd in de productie van exclusieve gestoffeerde meubelen in het topsegment. Het doel van hun is om wereldwijd vorm te geven aan leefruimtes, waar mensen zichzelf stijlvol kunnen inrichten en in harmonie kunnen leven.

een woonkamer met een bankstel van bruin leer van De Sede

Afbeelding: de Sede AG

Ervaring en passie sinds 1965

Het bedrijf is opgericht door Ernst Lüthy en ontstaan uit een zadelmakerij. Sinds 1965 maakt het bedrijf producten van de hoogste kwaliteit en vertrouwt daarbij op de jarenlange ervaring in het werken met leer en stof. De passie en expertise voor het vak zijn zichtbaar in elk beeld van het bedrijf.

Een oranje bruine stoel

Afbeelding: de Sede AG

Wereldwijde aandacht

De producten inspireren niet alleen designliefhebbers, maar oogsten ook bewondering van beroemdheden als Mick Jagger. De duurzame kwaliteit en het tijdloze ontwerp, met het trotse label “Made in Switzerland”, trekken wereldwijd de aandacht in privéwoningen, contractruimtes en de media.

Een donkerbruine leren stoel

Afbeelding: de Sede AG

de Sede in pCon

De integratie van de configureerbare gegevens in de pCon.community biedt talloze voordelen voor architecten en ontwerpers. De producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in een indrukwekkende kwaliteit in zowel de virtuele ontwerpen als de werkelijke uitvoering.

Een bruine leren stoel van De Sede

Afbeelding: de Sede AG

Veel mogelijkheden

Met de mogelijkheid tot individuele configuratie bieden de producten een breed scala aan variaties en ontwerpen, waardoor gebruikers precies de gewenste sfeer in hun ontwerpen kunnen creëren. Aanvullende productinformatie verrijkt de data en geeft toegang tot inspirerende beelden en belangrijke Pdf-documenten. Bovendien voegt de sterke aanwezigheid van het merk de Sede, synoniem voor exclusiviteit en stijl, een onderscheidend tintje toe aan de projecten van planners en ontwerpers.

Een leren zwarte bank met roze bloemen

Afbeelding: de Sede AG


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring