Nieuwe tutorial pCon.planner: objecten selecteren

In deze video leggen we uit hoe jij op verschillende methoden het makkelijkste objecten kunt selecteren in pCon.planner.


In deze tutorial laten we je een fundamenteel maar essentieel aspect van het werken met pCon.planner zien: Objecten selecteren. Hoewel het op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, is de mogelijkheid om objecten efficiënt te selecteren de sleutel tot een naadloos ontwerpproces.

De selectie van een of meer objecten vormt de basis van elke interactie in pCon.planner. Van het ontwerpen van kamers, het rangschikken van meubels of het verplaatsen van het hele ontwerp in de planning – deze video legt de verschillende methoden uit die jou helpen sneller en nauwkeuriger te werken.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

YouTube video meerdere methoden voor het selecteren van objecten

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring