Nieuw binnen de pCon.community: GAPSA

Configureerbare gegevens van Gapsa zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

GAPSA stelt zich voor

Metalen witte kast met rollers

Afbeelding: GAPSA

Streven naar verbetering

In 1996 begon GAPSA aan een uitdagende reis: een toonaangevende speler worden op de markt voor kantoormeubilair. De oprichting van GAPSA markeerde het begin van een blijvend streven naar perfectie.

Vandaag de dag staat GAPSA symbool voor ervaring, evolutie en een vastberaden streven naar voortdurende verbetering. Het uitgebreide hoofdkantoor van 10.000 m2 in Castellar del Vallès bij Barcelona getuigt van de blijvende geest van hard werken, innovatie en veerkracht.

Metalen witte opbergkast

Afbeelding: GAPSA

Het ontwerp van metalen meubelen beheersen

De strategische focus van GAPSA is altijd geweest om de beste fabrikant van metalen kantoormeubilair te worden. De toewijding van het bedrijf en de niet aflatende inspanningen van haar bekwame team zijn cruciaal geweest in het bereiken van dit doel. GAPSA staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en heeft een aanzienlijke groei van het marktaandeel doorgemaakt, waardoor het een leidende positie in de Europese sector heeft verworven.

Op het hoofdkantoor in de buurt van Barcelona houdt GAPSA toezicht op alle productie, inclusief de productie van rolluikkasten, onder strenge kwaliteitscontrole. De groei van het personeelsbestand heeft geleid tot de ontwikkeling van een sterk klantenbestand, met meer dan 3600 actieve klanten wereldwijd. De wereldwijde aanwezigheid van GAPSA strekt zich nu uit tot 40 landen, waarbij 85% van de verkoop afkomstig is van export.

Het bedrijf richt zich op klanttevredenheid. De onwrikbare toewijding van het bedrijf om de verwachtingen van de klant te overtreffen vormt de kern van haar activiteiten en weerspiegelt een grote betrokkenheid bij het leveren van superieure producten en diensten.

Metalen opbergruimtes van Gapsa

Afbeelding: GAPSA

GAPSA sluit zich aan bij de pCon Community

GAPSA heeft een belangrijke stap gezet in digitale integratie door haar configureerbare productgegevens te introduceren in de pCon community. Deze integratie markeert een nieuw tijdperk van toegankelijkheid en maatwerk voor de producten van GAPSA, te beginnen met drie van de meest gewilde producten: de NG-kasten, TAK Lockers en MET Buck.

  • NG-kasten: Het NG-model is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling en is een dynamische garderobekast die aansluit bij de moderne markttrends. Het biedt een ergonomisch, milieuvriendelijk ontwerp dat esthetische aantrekkingskracht combineert met functionaliteit voor moderne ruimtes.
  • TAK Lockers: Ontworpen met het oog op veelzijdigheid, zijn de TAK Lockers geschikt voor een reeks indoor omgevingen, van kleedkamers tot onderwijsinstellingen. Hun robuuste constructie biedt veilige, handige opbergoplossingen voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
  • MET Buck: Deze aanvullende meubellijn, ontworpen voor compacte opslag, biedt verschillende ontwerpen die naadloos integreren in elke werkruimte en de functionaliteit en organisatie verbeteren.
Metalen kasten

Afbeelding: GAPSA

Configureerbare Data

De integratie van de producten van GAPSA in de pCon community biedt vele voordelen voor verkooppartners:

  • Verbeterde productpresentatie: Verkooppartners kunnen de producten van GAPSA nu dynamischer en aantrekkelijker presenteren. De 3D-configurator maakt gedetailleerde visualisaties van de producten mogelijk, zodat klanten een realistisch beeld krijgen van hoe het meubilair eruit zou zien en in hun ruimte zou passen.
  • Aanpassing binnen handbereik: Met de configureerbare gegevens kunnen verkooppartners eenvoudig de veelzijdigheid van GAPSA-producten laten zien. Klanten kunnen verschillende configuraties, kleuren en maten bekijken en de producten aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.
  • Efficiënt verkoopproces: De integratie stroomlijnt het verkoopproces, waardoor er minder tijd wordt besteed aan het maken van voorstellen en offertes. Verkooppartners kunnen productconfiguraties snel aanpassen op basis van feedback van klanten, waardoor de service responsiever en efficiënter wordt.
  • Verhoogde nauwkeurigheid en tevredenheid: De mogelijkheid om producten nauwkeurig te configureren vermindert de kans op fouten in bestellingen. Deze nauwkeurigheid zorgt ervoor dat klanten precies krijgen wat ze verwachten, wat leidt tot hogere tevredenheidspercentages en herhaalopdrachten.

De stap van GAPSA om configureerbare gegevens te leveren aan de pCon-community weerspiegelt haar inzet voor innovatie en klanttevredenheid. Deze digitale vooruitgang verbetert niet alleen de productervaring voor klanten, maar geeft verkooppartners ook tools in handen die hun activiteiten stroomlijnen en hun serviceaanbod verbeteren.

Metalen kluisjes van Gapsa

Afbeelding: GAPSA


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring