Nieuwe tutorial pCon.basket: Voeg jouw eigen logo’s toe

Het logo van een bedrijf is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Door het bedrijfslogo in pCon.basket toe te voegen, zorg je ervoor dat het aanwezig is in al jouw offertes en formulieren.

De verschillende opties om logo’s toe te voegen

Voor het toevoegen van een logo heb je twee opties in pCon.basket.

Globaal toevoegen voor de hele organisatie

Deze optie is vooral handig als je het logo voor de gehele organisatie wil gebruiken. Als beheerder heb je de mogelijkheid om het logo te uploaden, waardoor het beschikbaar is voor alle leden van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat het logo consistent aanwezig is in alle formulieren. Het is gemakkelijk te begrijpen voor gebruikers.

Alternatieve logo’s voor aangepaste formulieren

Het kan voorkomen dat je voor een bepaald formulier een alternatief logo wil gebruiken dat afwijkt van het standaardlogo. In dit geval kun je een logo gebruiken dat vrij beschikbaar is op het internet. Je kunt een URL gebruiken om het gewenste logo in het formulier op te nemen. Deze optie biedt flexibiliteit als het gaat om specifieke vereisten. Let op: als je vaker je bedrijfslogo wil ‘overrulen’ in de pCon.basket. Kies er dan voor om het formulier met het toegevoegde logo (URL) als ‘default’ op te slaan. Op deze manier kun je gemakkelijk de formulieren kiezen en hoef je de URL naar het logo niet elke keer opnieuw toe te voegen. Het sjabloon sla je op via de diskette knop.

In deze video tutorial laten we zien hoe je beide opties op een eenvoudige manier kunt implementeren. Bekijk ook de pCon.basket online help voor gedetailleerde informatie.

Thumbnail van de nieuwste pCon.basket video over het genereren en delen van bestellingen

Vond je de video leuk? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe tutorials! Abonneer je ook op onze pCon-blog (in de voettekst).

Sharing is caring