Nieuw binnen de pCon community: 366Concept

De configureerbare gegevens van 366Concept zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


366Concept stelt zich voor

Kamer met een rood vloerkleed met twee stoelen en een tafeltje

Afbeelding: 366Concept

Over het bedrijf

366 Concept is een toonaangevend Pools merk van eersteklas mid-century modern meubilair. Het brengt bekende ontwerpen uit de jaren 60-70 opnieuw uit en combineert deze met modern vakmanschap en de beste materialen om tijdloze meubels voor verschillende generaties te creëren.

De oorsprong

366 Concept is opgericht in 2014 in Polen en verspreidt de traditie en schoonheid van mid-century modern meubilair. We brengen de beroemde Poolse ontwerpen uit het verleden opnieuw uit en blijven trouw aan hun oorspronkelijke modellen.

restaurant met rond tafeltje met 2 stoelen van 366Concept

Afbeelding: 366Concept

Wat bieden ze?

Onze hoofdcategorieën zijn stoelen en fauteuils, maar we bieden ook banken, tafels en salontafels. Door modern handwerk en lokale, verantwoorde productie te combineren met de beste materialen, creëren we tijdloze meubels voor generaties: van woningen tot bedrijfsruimtes.

twee hoge stoelen in een ruimte

Afbeelding: 366Concept


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring