Nieuw binnen de pCon community: Umage

De configureerbare gegevens van Umage zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Umage stelt zich voor

Een ruimte met tafels en stoelen en schilderijen

Afbeelding: Umage

Betekenis achter het bedrijf

UMAGE staat voor ‘moeite doen’, en dat is wat ze elke dag proberen te doen. Ze laten mooi Deens design samenkomen met betaalbaarheid, hoogwaardige materialen en oprechte zorg voor het milieu.

Ze combineren de schoonheid, eenvoud en functionaliteit met zorgvuldig vakmanschap en zorg voor het milieu. Het resultaat is prachtige verlichting en meubelontwerpen met een duurzaam randje.

Milieuvriendelijk

De ontwerpen worden plat verpakt om de wereldwijde logistiek te optimaliseren en de ontwerpen toegankelijker en betaalbaarder te maken. In dit proces minimaliseren ze de ecologische voetafdruk op de planeet en maximaliseert de ethische betrokkenheid bij verantwoordelijkheid voor het milieu.

Houten stoelen op elkaar

Afbeelding: Umage

De oprichting

Het bedrijf is in 2008 opgericht door CEO Jacob Nannestad en Chief Creative Developer Søren Ravn Christensen. Sindsdien is het bedrijf voortdurend gegroeid en uitgebreid, en vandaag de dag zijn ze aanwezig in meer dan 1500 winkels in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Een houten tafel met stoel en accesoires van Umage

Afbeelding: Umage


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring