pCon.facts 3.5: Kleine update – Groot verschil

Mis je een prijsdatum om je artikelen te classificeren? Deze nieuwe update ondersteunt het.


Afbeelding met het woord Update erop en het logo van pCon.facts

Nu met zichtbare prijsdatum

Net als andere pCon applicaties, ondersteunt de nieuwe versie van pCon.facts nu de prijsdatum van artikelen op verschillende plaatsen in de app. Nieuwsgierig waar? Je vindt het in het configuratiescherm van een product naast de prijsinformatie. Bovendien wordt het getoond in de kopberekening in de artikellijst, op voorwaarde dat alle artikelen dezelfde prijsdatum hebben. Zo niet, dan wordt er een hint weergegeven. Maar geen zorgen, zoals gewoonlijk zal pCon.facts altijd de prijzen van vandaag tonen wanneer een configuratie wordt geopend vanuit de catalogus. Maar als het nodig is voor klantprojecten, voel je vrij om de datum handmatig te wijzigen in de instellingen voor een individueel artikel of de hele lijst. Krijg een gevoel van hoe je de nieuwe functie op de mobiele prijslijst gebruikt.

Bekijk hier de video over de nieuwe update.

De nieuwe versie van pCon.facts is beschikbaar in de App Store.

Afbeelding Google Play                         Afbeelding App Store

Leer meer over pCon.facts en de andere apps

Ben jij een interieurontwerper, dealer of interieurprofessional werkzaam in de meubelbranche? Word lid van de pCon Community, het internationale B2B-netwerk voor de interieur- en meubelindustrie, en profiteer van alle voordelen van pCon, zoals toegang tot productgegevens van meer dan 550 fabrikanten. Registreer voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring