pCon.planner 8.8.1: Nieuwe versie beschikbaar!

Als de lente aanbreekt, komt er ook een nieuwe update voor onze 3D interieur design tool. Deze versie bevat tal van verbeteringen voor meer efficiëntie en duidelijkheid tijdens het tekenen – vooral voor PRO gebruikers. Het meest opvallend is de verfijning van de Eigenschappen Editor, die essentieel is voor het werken met OFML gegevens. Op het gebied van layout profiteren gebruikers van de PRO-versie ook van de voordelen van de nieuwe tabweergave in de Eigenschappen Editor. Het delen van 3D- en AR-modellen is vereenvoudigd met een opnieuw ontworpen dialoogvenster Delen.

Zie hier het releasedocument.Update pCon.planner

Eigenschappen Editor: Betere prestatie en gebruiksvriendelijker

Met deze update is de eigenschappen-editor nog consequenter geworden. Er is nu nog maar één duidelijke en compacte manier om de eigenschappen weer te geven – wisselen tussen de oude en de nieuwe weergave is niet meer nodig. Alle elementen met eigen eigenschappen worden bij selectie in een apart tabblad geopend. Hierdoor kan je nog sneller eigenschappen vastleggen en aanpassen. Je kan ook algemene objecteigenschappen of productgerelateerde wijzigingen gericht aanbrengen. Het is nu ook mogelijk om meerdere eigenschappen tegelijk te selecteren en met drag & drop naar de eigenschappencontainer te kopiëren.

Overige functionaliteiten in pCon.planner

  • Exporteren: laagfilter beschikbaar voor meer bestandsformaten (GLB, USDZ, FBX, Collada)
  • IFC: aangepaste importfunctionaliteit voor meer laaginformatie en minder intern geheugen nodig
  • Kleuren: verandering van kleuren op objecten direct zichtbaar
  • Delen: nieuw ontwerp voor het deelvenster
  • Layout: nieuwe Eigenschappen Editor en selectietabblad

 

Meer informatie over de nieuwe functies vind je het Helpcentrum. Volg ons ook op YouTube, waar binnenkort meer nieuwe tutorials worden gepubliceerd. Abonneer op de pCon blog (zie footer) om op de hoogte te blijven.

Update pCon.planner

*De download knop is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Als je een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen wij je te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat het dialoogvenster van pCon.planner verschijnt die jou informeert over een auto-update.

Sharing is caring