Nieuw binnen de pCon community: MIZETTO AB

De configureerbare gegevens van MIZETTO zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


MIZETTO AB stelt zich voor

MIZETTO_BOXES

Afbeelding: Mizetto

Bij MIZETTO AB draait alles om creatieve samenwerkingen en vormen die inspireren tot een gesprek, gebruikersinteractie en creativiteit. De kern van het merk wordt gevormd door meerdere designs van ontwerpers, architecten en andere creatieven die werken aan het doel om lokaal geproduceerde artikelen met een lage ecologische voetafdruk te realiseren.

MIZETTO Trio Arkad

Afbeelding: Mizetto

MIZETTO produceert lokaal

Dit is mogelijk dankzij de eigen productie van alle houten elementen, weinig en korte transportwegen, minimale hoeveelheden verpakking, en met de hand geselecteerde producenten binnen een straal van 150 kilometer. Als onze geschiedenis ons iets heeft geleerd, dan is het om de dingen lokaal te houden.

MIZETTO red

Afbeelding: Mizetto

Vanuit het hart van Scandinavië

MIZETTO werd in 2004 opgericht door Malin en Rickard Muskala. Alle meubels worden met trots gemaakt in Småland, Zweden, waar het merk zijn wortels, zijn hoofdkantoor en zijn productie heeft.

MIZETTO Bin

Afbeelding: Mizetto


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring