Nieuwe tutorial pCon.planner: Muren tekenen, delen en verbinden

Leer muren tekenen

De plattegrond is geïmporteerd, verschaald en bijgesneden – nu is het tijd voor het overtrekken. In deze video laten we een paar trucs zien die je kan gebruiken bij het tekenen van de muren in pCon.planner.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

pCon.planner Muren tekenen

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.planner? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring