Update voor pCon.facts and pCon.box

De nieuwe versies van pCon.box (App Store | Google Play) en pCon.facts (App Store | Google Play) zijn beschikbaar om te downloaden. Deze update verbetert de algemene en catalogus prestaties en lost enkele bugs op.

Daarnaast bevat deze update een geweldige nieuwe functie die ook erg interessant is voor fabrikanten.Update pCon.facts en pCon.box

Dit is nieuw

Nieuwe datafunctie: Detailweergave van materialen in hoge resolutie

Fabrikanten opgelet! Met deze update hebben fabrikanten de mogelijkheid om productmaterialen te presenteren als afbeeldingen in hoge resolutie. Laat klanten jouw materialen op een nóg realistischere manier bekijken. En maak het ontwerp- en adviesproces eenvoudiger en visueler. Overigens, vanaf deze release, is deze functie ook beschikbaar in de andere pCon online applicaties, bijvoorbeeld pCon.basket.

Let op: De pCon.box versie voor Windows wordt stopgezet, vandaar dat er geen updates meer beschikbaar zullen zijn in de Windows store.

Heb je nog geen pCon app geïnstalleerd?

Meer informatie over

>> pCon.facts – de mobiele prijslijst
>> pCon.box – de mobiele ontwerp tool
>> pCon.scan – Scan je kamer met LiDAR

Ben jij een interieurontwerper, dealer of interieurprofessional werkzaam in de meubelbranche? Word lid van de pCon Community, het internationale B2B-netwerk voor de interieur- en meubelindustrie, en profiteer van alle voordelen van pCon, zoals toegang tot productgegevens van meer dan 550 fabrikanten. Registreer voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring