Nieuw binnen de pCon community: Alea

De configureerbare gegevens van Alea zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Alea stelt zich voor

Alea_Telefooncel

Afbeelding: Alea

Alea, opgericht in de buurt van Pordenone in Noord-Italië, ontwerpt en produceert al meer dan vier decennia kantoormeubilair van hoge kwaliteit. Hun missie is het creëren van mooie, comfortabele en inspirerende kantooromgevingen te creëren waar mensen zich goed voelen.

Veel producten in het assortiment

Alea Bamboo

Afbeelding: Alea

Hun portfolio van oplossingen omvat een breed scala aan producten, van management tot werkstations, van receptie tot opslageenheden, allemaal gekenmerkt door zorgvuldig onderzoek van ontwerp en materialen. Alea’s meubelcollecties staan bekend om hun unieke stijl, ergonomische vormen, functionele kenmerken, kwaliteitsmaterialen en elegante afwerking.

Alea denkt aan de klanten

De eerste productreeks beschikbaar als pCon configureerbare data omvat F40, Bamboo en Jungla. De F40 pods en telefooncellen collectie is zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van personen die op zoek zijn naar privacy. Of het nu gaat om een belangrijk gesprek, een vertrouwelijke vergadering of gewoon een moment van ongestoorde concentratie, deze pods bieden een rustige en comfortabele ruimte om jouw doelen te bereiken.

Veel meer dan alleen de producten

Alea vergaderruimte

Afbeelding: Alea

Deze oplossing biedt veel opties en accessoires aan, waardoor architecten en ontwerpers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en deze aanpassen aan de unieke eisen van elke klant. De collectie bevat onder andere banken, elektrische tafels en planken, tv-standaards, externe planken en nog veel meer. Op deze manier kunnen ontwerpers een ruimte op maat maken die zowel functioneel als esthetisch verantwoord is.

Alea in pCon

De F40 kent veel afmetingen, afwerkingen en accessoires, waardoor het een ongelooflijk flexibele oplossing is voor allerlei ruimtes. Deze uitgebreide configuratie mogelijkheden kunnen echter tijdrovend en complex zijn als het gaat om het specificeren, communiceren en offreren aan de eindklant.

Gelukkig kunnen Alea’s partners nu profiteren van de configureerbare data in pCon. Hier wordt het hele proces gestroomlijnd, waardoor ze snel, intuïtief en foutloos artikellijsten kunnen genereren van alle beschikbare pCon modules. Met deze innovatieve tool kunnen ontwerpers zich concentreren op het creëren van de perfecte ruimte zonder te worden opgezadeld met vervelende taken zonder toegevoegde waarde.

Alea Jungla

Afbeelding: Alea

Mooie, comfortabele en inspirerende kantooromgevingen

Het bedrijf zet zich ook in voor innovatie en duurzaamheid en zoekt voortdurend naar oplossingen voor nieuwe kantoorconcepten. Hun missie is om “mooie, comfortabele en inspirerende kantooromgevingen te creëren. Plaatsen waar mensen zich goed voelen“.

Aanwezig in meer dan 90 landen

Alea’s showrooms bevinden zich in Italië, Parijs, Londen en Miami, en het bedrijf is aanwezig in meer dan 90 landen via talrijke dealers.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring