Nieuw binnen de pCon community: Visplay

De configureerbare gegevens van Visplay GmbH zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Visplay stelt zich voor

Afbeelding: Visplay

Afbeelding: Visplay

Visplay ontwikkelt al meer dan 85 jaar modulaire systemen die dienen als sleutelelementen in interieurinrichtingen. Onze producten zijn flexibel en duurzaam. Visplay-systemen kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende eisen en verwachtingen en leveren de veelzijdigheid die nodig is in flexibele ruimtes. Dankzij ingebouwde elektrificatieoplossingen vergemakkelijken onze systemen het gebruik van verlichting en digitale technologie in de hele winkel.

Afbeelding: Visplay

Afbeelding: Visplay

Met FOS hebben wij een mobiele 230V geëlektrificeerd kantoorsysteem op de markt gebracht. Het kan worden geconfigureerd in micro-architectuurstructuren waarmee het doel van werkruimten op zeer verschillende manieren kan worden gedefinieerd. Van teamwerk, workshops, vergaderingen en presentaties tot agile werkplekken en gericht individueel werk.

FOS kan eenvoudig en snel worden aangepast aan de betreffende eisen. Door afzonderlijke eenheden met elkaar te verbinden door middel van legborden of werkbladen kunnen ruimtevormende structuren worden gecreëerd.

Afbeelding: Visplay

Afbeelding: Visplay

 


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring