Nieuw binnen de pCon community & pCon.catalog: Alki

De hoogwaardige massief houten zitmeubelen van Alki zijn nu beschikbaar in de pCon community en pCon.catalog. Alki voorziet de pCon gebruikers van extra productafbeeldingen- en informatie om het advies- en ontwerpproces te vergemakkelijken.


Alki stelt zich voor

Afbeelding: Alki

Afbeelding: Alki

Alki is opgericht in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu. In een tijd van economische moeilijkheden richtte een groep van vijf vrienden een kleine stoelenfabriek op die ze Alki noemden “wat stoel in het Baskisch betekent”.

Hun doel was werkgelegenheid creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Samenwerken is een belangrijk onderdeel van hun waarden. Waarbij ze focussen op betekenisvolle relaties, zowel binnen de onderneming als met haar klanten en partners.

Afbeelding: Alki

Afbeelding: Alki

Door ambachtelijke en industriële technieken te combineren heeft het atelier zijn unieke expertise in het werken met massief hout weten te behouden. Vandaag bieden de creaties van Alki een hedendaagse interpretatie van gezelligheid, gekenmerkt door verfrissende brutaliteit en emotie. Ontworpen en vervaardigd in Baskenland.

Afbeelding: Alki

Afbeelding: Alki


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring