Nieuw binnen de pCon community: Berlin Acoustics Group powered by mute-labs

De configureerbare gegevens van Berlin Acoustics Group powered by mute-labs zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Berlin Acoustics Group Powered by mute-labs stelt zich voor

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Heb je genoeg van het lawaai op kantoor? Conradin Castell ook, en daarom richtte hij in 2019 mute-labs op. Het idee: betaalbare telefoon- en vergaderboxen aanbieden voor elk bedrijf. Het succes spreekt voor het bedrijf uit Berlijn – en in 2022 gingen ze in zee met de Berlin Acoustics Group als dealer.

Betaalbare telefoon- en vergadercabines aanbieden en tegelijkertijd duurzaam produceren in Duitsland was het verklaarde doel van mute-labs. De eerste trouwe klanten waren dan ook starters. Tegenwoordig zijn dat ook grote bedrijven, scholen en universiteiten uit heel Europa.

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Het eerste product van de Berlin Acoustics Group is de Berlin Acoustics – Focus. Een 1-persoons telefooncel ontworpen als toevluchtsoord voor virtuele vergaderingen, telefoongesprekken en geconcentreerd werken. Qua ontwerp hebben de Berlijners bewust afgezien van overbodige extra’s. In plaats daarvan concentreert de Berlin Acoustics Group zich op het noodzakelijke. Om een eenvoudige reden: “Voor ons ligt de schoonheid in de eenvoud”, zegt Diekmann. Onnodige extra’s die bijna niemand wil gebruiken, maar waarvoor iedereen zou moeten betalen? Echt niet! De telefooncel is verkrijgbaar in wit en zwart.

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Afbeelding: Berlin Acoustics Group

Berlin Acoustics – Focus helpt bedrijven om kantoortuinen om te vormen tot flexibele en moderne werkomgevingen – in het belang van hun medewerkers. Met zijn opmerkelijke geluidsisolatie en aangename binnenakoestiek onderscheidt hij zich van de concurrentie. De twee ventilatoren, die automatisch starten bij het betreden van de telefooncel, zorgen op elk moment voor frisse lucht. Zo kunnen de medewerkers altijd het hoofd koel houden – ook als de vergadering langer duurt. Bovendien creëren de geïnstalleerde LED-spots een ideale sfeer voor videogesprekken. Medewerkers staan letterlijk altijd in het beste licht. Berlin Acoustics – Focus biedt dit alles voor een eerlijke prijs. Geen wonder dat de klanten van de Berlijnse start-up bijzonder enthousiast zijn over de uitzonderlijk hoge prijs-kwaliteitverhouding.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring