Een nieuwe versie van de mobiele prijslijst pCon.facts is beschikbaar in de app stores!

NIEUW in pCon.facts

Het vinden van meubeltypes

De nieuwe versie van pCon.facts maakt de weergave van PEC-bestanden in de catalogus mogelijk en biedt daarmee de mogelijkheid om productcombinaties te presenteren en te bewerken in de verkoop-app.Op deze manier profiteren gebruikers van een variatie aan geselecteerde productcombinaties van fabrikanten – voor meer inspiratie.

Toevoeging van ECO-bijdrage

Bijzonder interessant voor de Franse markt: Met de laatste update van pCon.facts is extra informatie over de eco-bijdrage [l´éco-contribution] eenvoudig toegevoegd en zichtbaar binnen het aanmaken van de aanbieding – apart getoond naast prijzen en belastingen.

Heeft u nog geen pCon app geïnstalleerd? Ontdek pCon.facts en andere pCon apps in de store.

>Meer informatie over pCon.facts – de mobiele prijslijst
>Meer informatie over pCon.box – de mobiele ontwerptool
>Meer informatie over pCon.scan – het intuïtief scannen van ruimtes met LiDAR

Ben jij interieurontwerper, vakhandelaar, interieurprofessional in de meubelverkoop? Gebruik dan alle voordelen van pCon – toegang tot fabrikantgegevens en uitgebreide productinformatie – en sluit je aan bij het gratis B2B-netwerk pCon Community. Registreer voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring