Nieuw binnen de pCon community: VASTARREDO

De configureerbare gegevens van VASTARREDO zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van VASTARREDO aan via pCon.login.


VASTARREDO stelt zich voor

Afbeelding: Vastarredo

Afbeelding: Vastarredo

Vastarredo is sinds 1955 actief in het ecologisch ontwerpen, produceren en verkopen van schoolmeubilair. Het is de Italiaanse marktleider met meer dan 65 jaar ervaring. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vasto en beschikt over meer dan 18.000m² overdekte industriële ruimte. Meer dan 100 medewerkers ontwerpen, produceren, beheren en distribueren oplossingen voor schoolmeubilair, bibliotheek en externe speelruimtes.

Meer aantrekkelijke leeromgevingen creëren: De school als onderzoeksgemeenschap heeft behoefte aan flexibele omgevingen die geschikt zijn voor verschillende samengevoegde configuraties. Het stimuleren van samenwerken is van bijzonder belang – de ruimte moet ook lijken op een onderzoekscentrum, uitgerust met lerende hulpmiddelen.

Afbeelding: Vastarredo

Afbeelding: Vastarredo

Een gastvrije omgeving creëren betekent welzijn opbouwen door elementen als licht, kleur, meubilair, panelen en afwerkingen. De ruimte moet de diversiteit aan tijden en activiteiten ondersteunen die tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd, maar ook de diversiteit aan houdingen en aspecten die bepalend zijn voor de complexiteit van de ontwikkeling van een kind.

De organisatie van ruimtes en meubilair kan de ontwikkeling van verantwoordelijkheid op verschillende manieren ondersteunen, begrepen als een drang naar autonomie door het volgen van een eigen leerpad. Daarom spelen de leesbaarheid en bruikbaarheid van de omgevingen, de toegankelijkheid van de materialen, het ontwerp en de planning van de visuele communicatie een fundamentele rol.

Afbeelding: Vastarredo

Afbeelding: Vastarredo

Gecertificeerde materialen: Alle materialen zijn gecertificeerd afkomstig van 100% FSC gerecyclede chain of custody. Vastarredo is zeer gevoelig voor het milieu, de producten hebben het Ecolabel van NORDIC ECOLABEL, tweede leven hout, 50% van de energie die nodig is voor de productie wordt geleverd door de zon.

De grondigheid en serieusheid die het merk onderscheiden, garanderen klanten een stipte en tijdige hulp, zowel in de verkoop als na de verkoop, capaciteit voor oplossingen op maat, het creëren van innovatieve omgevingen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring