Nieuw binnen de pCon community: Jonas Ihreborn AB

De configureerbare gegevens van Jonas Ihreborn zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Jonas Ihreborn aan via pCon.login.


Jonas Ihrebron stelt zich voor

Afbeelding: Jonas Ihreborn

Afbeelding: Jonas Ihreborn

De complete gereedschapskist voor oplossingen voor de openbare ruimten, geproduceerd in Värnamo, Zweden. Wij geloven dat meubilair alleen eerlijk is als het persoonlijkheid heeft en echt in een behoefte voorziet. Met dit in gedachten creëren wij praktische, tijdloze en duurzame producten voor een duurzame toekomst.

Jonas Ihreborn is de derde generatie in een lijn van meubelmakers en producenten. Aangezien wij een familiebedrijf zijn, staan onze waarden en persoonlijke betrokkenheid voorop.

Afbeelding: Jonas Ihreborn

Afbeelding: Jonas Ihreborn

Alle meubelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Småland, het centrum van het Zweedse productiegebied, dicht bij onze lokale toeleveranciers. Daarom kunnen we het hele proces controleren en het personeel tevreden houden. Dit draagt bij tot een duurzame ontwikkeling met milieubewustzijn en eerlijke voorwaarden. Uitgebreide kennis van de productieketen en een eigen prototype-werkplaats maken ons klein genoeg om flexibel te zijn, maar groot genoeg om grote projecten aan te kunnen met een snelle productie voor klanten wereldwijd.

In onze showroom in Stockholm kun je onze meubels ervaren en krijg je persoonlijke ondersteuning bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw project. We hebben ook een ruim aanbod van onze meest gebruikte stoffencollecties.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring