Nieuw binnen de pCon community: ECOcero

De configureerbare gegevens van ECOcero zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van ECOcero aan via pCon.login.


ECOcera stelt zich voor

Afbeelding: ECOcero

Afbeelding: ECOcero

ECOcero®  transformeert niet alleen plastic flessen in decoratieve akoestische panelen. Dankzij de technologische innovaties van zijn R&D-team kan elk denkbaar resultaat worden bereikt. Met meer dan 2000 voltooide projecten in het afgelopen jaar is het een van de grootste bedrijven op het gebied van akoestische panelen in Europa. Ze zijn aanwezig in meer dan 20 landen op 4 continenten.

Dankzij hun inzet voor het milieu, zijn ze erin geslaagd vorig jaar meer dan 5 miljoen flessen te recycleren. Voor de ECO-Range recycleert het 75 plastic flessen. Zijn gratis akoestisch onderzoek garandeert het gewenste resultaat. Er zijn geen bouwwerkzaamheden nodig en de installatie is uiterst eenvoudig. Door hun lichtheid zijn de panelen gemakkelijk te hanteren en door hun samenstelling zijn ze brandveilig.

De ECOcero akoestische panelen kunnen aan elk type behoefte worden aangepast. Ze kunnen gebogen, afgeschuind, gestanst, geschilderd, enz. worden. En bovendien kan je alle gewenste gepersonaliseerde ontwerpen maken. Een heel universum van mogelijkheden voor een ongeëvenaard comfort en design.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring