Update: pCon.box heeft nieuwe functies

Een nieuwe versie van de mobiele ontwerptool pCon.box is beschikbaar!


NIEUW in de pCon.box app

EOX-bestanden importeren
Ooit gehoord van EOX? EOX is een bestandsformaat dat het vastleggen en uitwisselen van 3D-ruimtemodellen ondersteunt. Dankzij de nieuwste AR-technologie, kunnen kamers gescand worden met de camera en LiDAR-sensor die in je smartphone is ingebouwd. Vervolgens wordt deze scan omgezet naar een 3D real-time model. Met deze update kan je EOX-bestanden importeren in pCon.box en beginnen met het ontwerpen van scans van echte kamers.

NIEUW in de pCon.box browser versie
Gebruik je pCon.box als webversie in de browser? Dan zal je extra enthousiast zijn om met deze nieuwe versie te gaan werken!

Ruimteplanning in pCon.box
De nieuwste versie van de ontwerptool maakt een enorme stap naar de toekomst van het online ontwerpen van kamers. Met de browser versie van pCon.box kan je nu echte kamers creëren – met de nieuw toegevoegde kamer elementen zoals muren, deuren en ramen. Omring jouw producten met een kamer en maak jouw projecten nog realistischer.

Aanvullende innovaties:

  • Importeren van afbeeldingen
  • Weergave van afmetingen direct op het product zichtbaar
  • Zijbalk om de weergave van wanden te selecteren
  • 2D-aanzichten van het ontwerp van alle kanten
  • Vormen als plaatshouder in jouw ontwerp

Heeft u nog geen pCon app geïnstalleerd?

” Meer informatie over pCon.box – de mobiele ontwerptool

Ben jij een interieurontwerper, vakhandelaar, interieurprofessional in de meubelverkoop? Gebruik dan alle voordelen van pCon – toegang tot de fabrikantengegevens en uitgebreide productinformatie – en word lid van het gratis B2B netwerk pCon Community. Registreer je en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring