Nieuw binnen de pCon community: OFFICEBRICKS

De configureerbare gegevens van OFFICEBRICKS zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van OFFICEBRICKS aan via pCon.login.


OFFICEBRICKS stelt zich voor

Afbeelding: OFFICEBRICKS

Afbeelding: OFFICEBRICKS

OFFICEBRICKS is na de oprichting in 2016 begonnen met de ontwikkeling van de eerste geluiddichte cabine voor kantoortuinen. Tijdens de oprichting is aandacht besteed aan een modulair, flexibel ontwerp. OFFICEBRICKS bereikt dit door de componenten die “stenen” worden genoemd en die de klant een hoge mate van flexibiliteit bieden. De elementen hoeven niet aan elkaar geschroefd of gelijmd te worden, zodat de cubicle dynamisch kan worden aangepast aan veranderingen in het kantoor.

Afbeelding: OFFICEBRICKS

Afbeelding: OFFICEBRICKS

Met de hoogste geluidsisolatiewaarden, vakmanschap Made in Germany en een modern, aantrekkelijk ontwerp maken de cabines geconcentreerd werken en ongestoord vergaderen in elke omgeving mogelijk. Voor gebruik in commerciële sector en de productiebranche zijn de producten onder de merknaam SHOPFLOOR BOX speciaal aangepast aan de verhoogde eisen.

Het ontwerp en de structuur van de elementen zorgen voor de hoogste geluidsabsorptie in beide richtingen. Bovendien gebruikt OFFICEBRICKS speciaal absorberend materiaal en veiligheidsglas met geluidsisolatie. Dit optimaliseert de akoestiek voor de gebruikers. De modulaire opbouw maakt ook klantspecifieke maatvoering en kleur- en designaanpassingen mogelijk. Elementen kunnen altijd en zonder veel moeite worden vervangen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring