Nieuw binnen de pCon community: Office XONE by accodo

De configureerbare gegevens van Office XONE by accodo Projekt GmbH zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Office XONE aan via pCon.login


Office XONE stelt zich voor

Afbeelding: Office XONE

Afbeelding: Office XONE

Licht is meer dan functionaliteit. Alleen door licht zijn ruimtes aantrekkelijk en ontvouwen ze sfeer. Met deze overtuiging werd OFFICE XONE in 2019 opgericht vanuit de kernactiviteit van accodo Projekt GmbH – gespecialiseerde planners voor bank- en retailfaciliteiten in Arnsberg (Duitsland).

Bij de planning en realisatie van ruimteconcepten spelen lichtontwerp en het gebruik van hoogwaardige armaturen een grote rol. Met in totaal meer dan 10 jaar projectervaring in de verlichtingsbranche werd een aparte eenheid met een zelfstandig verlichtingsprogramma opgericht.

De reeks bestaat uit vloer-, tafel-, inbouw- en plafondarmaturen, die worden gekenmerkt door een tijdloos design, moderne LED-technologie, geïntegreerde aanwezigheids- en daglichtsensor en touch control panel met geheugenfunctie. Gebruikers kunnen het licht aanpassen aan hun individuele behoeften door de kleurtemperatuur te wijzigen. Met deze functies ondersteunen onze producten de mensen op de werkplek.

OFFICE XONE voldoet met haar productseries aan de vraag naar hoogwaardige armaturen voor een perfecte ruimte- en werkplekverlichting. Het productassortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangevuld met innovatieve oplossingen. Met ons credo “Aangenaam anders” willen wij u met onze producten en oplossingen inspireren. OFFICE XONE staat voor maximale klantgerichtheid, partnerschap en betrouwbaarheid.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring