Nieuw binnen de pCon.catalog: Arco

Een brede selectie van hoge kwaliteit tafels van Arco is nu te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Nederlandse fabrikant zich presenteert.

Bekijk de producten van Arco in pCon.catalog


Arco stelt zich voor

Afbeelding: Arco

Afbeelding: Arco

Wij zijn Arco, wij maken tafels. Als 118 jaar oud familiebedrijf doen we al meer dan een eeuw waar we goed in zijn: tafels maken. Al 4 generaties staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. Het is onze missie het traditionele vakmanschap te ontwikkelen naar het vakmanschap van de 21e eeuw.

Afbeelding: Arco

Afbeelding: Arco

Het nieuwe vakmanschap. Wat ons drijft, is het maken van mooie producten die ertoe doen. In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarden verliezen, willen wij juist waarde toevoegen. Wij maken producten met een maatschappelijke relevantie. Producten die mensen bij elkaar brengen en de negatieve impact op onze planeet beperken. Dit doen we door het combineren van de kennis en kunde van onze vakmensen met nieuwe technologieën, nieuwe skills, nieuwe materialen en jong talent.

Afbeelding: Arco

Afbeelding: Arco

De beste houten design tafels. Wij maken tafels, de beste houten design tafels om precies te zijn. Alle producten worden in de eigen fabriek geproduceerd, het liefst met lokale materialen. Onze ontwerpen zijn eigentijds, maar niet aan modegrillen onderhevig. We kiezen bewust voor een ingetogen stijl. Kwaliteit staat altijd voorop en daarom maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Met andere woorden, aan onze tafels kun je eindeloos tafelen: een Arco heb je voor het leven.

Afbeelding: Arco

Afbeelding: Arco

 

Sharing is caring