Nieuw binnen de pCon community: EXPORMIM

De configureerbare gegevens van EXPORMIM zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van EXPORMIM aan via pCon.login


EXPORMIM stelt zich voor

Afbeelding: Expormim

Afbeelding: Expormim

De combinatie van vakmanschap en passie is het kenmerk van alle Expormim meubelen. Sinds de oprichting in 1960 heeft Expormim altijd vertrouwen gehad in de vakmensen die hun kennis van generatie op generatie doorgeven. Hun vaardigheden en kennis, opgedaan door jaren werk in dit beroep, zijn ongetwijfeld het grootste geheim om unieke en exclusieve meubelstukken te creëren.

Drie generaties van de familie hebben het bedrijf al geleid. Het creatieve en ondernemende karakter van de oprichter werd later aangevuld met de onderzoeks- en innovatiedrang van zijn zoon en de wil om te moderniseren, te veranderen en zich in te zetten voor de toekomst van zijn kleinkinderen, die vandaag aan het roer staan van Expormim.

De verfijning van rotan en de ontwikkeling van zeer technische buitencollecties samen met gerenommeerde architecten en ontwerpers, als Oscar Tusquets Blanca, Benedetta Tagliabue, Jaime Hayon, Manel Molina of Mario Ruiz, zijn grotendeels verantwoordelijk voor het groeiende succes van de producten. Het is de beslissing en de essentie van het bedrijf om trouw te blijven aan zijn wortels, maar toch wereldwijd te handelen om traditie en innovatie te combineren en mooie, handgemaakte producten te leveren die in alle moderne ruimten passen zonder een vleugje authenticiteit te verliezen.

Afbeelding: Expormim

Afbeelding: Expormim

De productcatalogi bestaan uit unieke stukken voor binnen en buitengebruik die gericht zijn op milieuduurzaamheid, kwaliteit en een goed ontwerp. Daardoor hebben ze snel de grenzen van de privé-sfeer verlaten en worden ze in steeds meer projecten gebruikt, zoals luxe hotels en restaurants, chique cafés en gastropubs en exclusieve openbare en particuliere evenementen. Er gaat geen dag voorbij dat we niet streven naar verbetering. En trouw aan deze paar maar sterke overtuigingen verwachten zij nog minstens een halve eeuw mee te draaien.

Afbeelding: Expormim

Afbeelding: Expormim


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring