Nieuw binnen de pCon community: Moving Walls

De configureerbare gegevens van Moving Walls zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Moving Walls aan via pCon.login


Moving Walls stelt zich voor

Afbeelding: Moving Walls

Afbeelding: Moving Walls

Moving Walls is een familiebedrijf gevestigd in Luzern, Zwitserland. Het bedrijf is opgericht door de broers Marcel en Patrick Frick. Zij zijn een leverancier gespecialiseerd in mobiele, beschrijfbare kantoormeubelen voor flexibele werkomgevingen.

Oorspronkelijk ontworpen voor het WEF World Economic Forum, worden de high-end producten van het Zwitserse bedrijf vandaag de dag wereldwijd gedistribueerd. Alle producten, ontworpen door Jörg Boner, zijn veelzijdig en het gebruik ervan stimuleert nieuwe innovatieprocessen en een interactieve werksfeer.

Afbeelding: Moving Walls

Afbeelding: Moving Walls

Moving Walls hecht bijzonder veel belang aan de hoogste kwaliteit bij de ontwikkeling van haar producten. Alle producten worden in Zwitserland ontworpen en bijna de hele collectie wordt in Zwitserland geproduceerd. Duurzaamheid en het verantwoord gebruik van grondstoffen zijn een integraal onderdeel van de waarden van het bedrijf. Dit omvat het gebruik van de beste grondstoffen en een zorgvuldige verwerking om een unieke duurzaamheid en lange levensduur te garanderen.

Afbeelding: Moving Walls

Afbeelding: Moving Walls

In het hart van het bedrijf ligt de overtuiging van architect, facilitator en denker Matt Taylor en architect Frank Lloyd Wright. Waarbij zij geloven dat het van cruciaal belang is dat er een raakvlak is tussen fysieke omgeving, organisatorische praktijken en hulpmiddelen om complexe problemen op te lossen.

Door deze overtuiging, dat de omgeving zich moet kunnen aanpassen aan specifieke samenwerkingsbehoeften, als uitgangspunt te nemen, besloten de broers Marcel en Patrick Frick om Moving Walls op te richten. Met als visie om ruimten voor samenwerking te maken en probleemoplossingen in groepen mogelijk te maken.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring